Kids

Filters
Sortirajte kao
Prikaz po stranici

Mi Fidget Cube

Inovativni dizajn za oslobađanje od stresa. S jednostavnim i kompaktnim dizajnom ne možete si pomoći ne zabavljati se s njim. Svako presavijanje popraćeno je oštrim zvukom sudara između kockica, pomažući Vam da se oslobodite od anksioznosti i napetosti i pruža Vam 'Aha!' trenutak.

29,00 kn s PDV-om

Mi Truck Builder

Pružite svojim malim istraživačima uzbudljivo iskustvo građenja i mehaničkog dizajna uz beskrajnu zabavu! Ova intelektualna igračka će vašoj djeci povećati koncentraciju te potaknuti razvoj kreativnosti i kognitivnih sposobnosti kroz igru.

Igračka se sastoji od pametnog sklopa s više od 500 dijelova koji se mogu oblikovati u 2 modela - kamion ili buldožer. Ima sustav upravljanja minijaturnim upravljačem i mogućnost simulacije utovara i istovara pravog kamiona. Opremljen sa 6 velikih guma i prilagođenim diferencijalom koji će osigurati da se svaka guma rotira samostalno, podižući mehanički prijenos na višu razinu.

Svi dijelovi su napravljeni uz visoku preciznost što omogućuje besprijekorno spajanje svih dijelova. Izrađeni su od ekoloških, netoksičnih materijala koji zadovoljavaju europske i američke sigurnosne standarde za igračke, tako da igračku možete bezbrižno dati svom djetetu.

169,00 kn s PDV-om

Mi Toy Train Set

Mi Toy set vlakova čini čak 63 dijela s magnetskim spojevima koji omogućuju mnoge kombinacije, pružajući sigurnu i neobičnu avanturu nakon svakog rasklapanja seta.

Prilikom sastavljanja staza, mostova i pejzaža za vlakove vaše dijete razvija koordinaciju pokreta ruku-očiju, motoriku ruku, vještine razmišljanja i planiranja, prostornu maštu, percepciju boja, komunikacijske i druge vještine.

Jednom kada se pruga izgradi, zabava ne prestaje, već naprotiv, električni vlak tek kreće. Samo ga stavite na tračnice i gurnite prema naprijed. Isto tako, lako se može zaustaviti. Zahvaljujući magnetima možete povezati druge vagone na lokomotivu, a pomoću 360° rotacijske dizalice možete dodati teret na vagone.

Dijelovi kompleta izrađeni su od prvoklasnog ekološkog drvenog materijala od eukaliptusa i ABS plastike. Ako nikada niste čuli za ABS, radi se o industrijskoj plastici poznatoj po visokoj otpornosti i, prije svega, zdravstvenoj svijesti, koja se koristi i za izradu dječjih bočica. Svaki je ugao i rub dodatno poliran kako bi se osigurala veća sigurnost djeteta i spriječile neželjene ozljede.

579,00 kn s PDV-om

Mi Robot Builder Rover

Inteligentni robot Mi Robot Builder Rover izrađen je od ekološke, sigurne i izdržljive plastike. Čak 1086 zasebnih dijelova jamči zabavu već nekoliko dana, a kontrola robota pomoću aplikacije za pametni telefon podiže razinu zabave na još višu razinu. Robot podržava Bluetooth i WiFi bežične mreže s ekstenzijama, a ima i ugrađenu bateriju kapaciteta do 1650 mAh.

929,00 kn s PDV-om

Mi Robot Builder

Odgovarajuće komponente - Mi Robot Builder ima inteligentni procesor s jedinstvenim operativnim sustavom koji daje naredbe i pruža potpunu kontrolu nad njegovim ponašanjem!

889,00 kn s PDV-om

Mi Mini Robot Builder

Beskrajna zabava za sve uzraste, STEM poučna igračka, sigurno za djecu

349,00 kn s PDV-om