Due to COVID-19, the ongoing health and containment emergency measures may cause service delays at logistic couriers and Xiaomi authorized service centers until further notice. Thank you for your understanding and support.×

Legenda se nastavlja

Redmi Note 9 Pro

64MP Četverostruka Pro kamera

`XX,XXX
LEGENDA SE NASTAVLJA
Neustrašiva Redmi Note serija nastavlja stvarati doživljaj vrhunskih modela, legenda se nastavlja
Prodano Redmi Note serije diljem svijeta*
Do 4. kvartala 2019.
ČETVEROSTRUKA KAMERA VRHUNSKIH MODELA S
BRILJANTNIM DETALJIMA
Redmi Note 9 Pro sadrži četverostruku kameru razine vrhunskih modela. Glavna kamera od 64MP jasno bilježi vaše omiljene trenutke, a ultra širokokutni objektiv, makro objektiv i senzor dubine osigurat će najbolje rezultate bez obzira na scenu koju želite ovjekovječiti.
8MP (ƒ/2.2)
Kamera ultra širokog kuta
64MP (ƒ/1.89)
Glavna kamera
5MP (ƒ/2.4)
Makro kamera
2MP (ƒ/2.4)
Kamera dubine
Svaki trenutak je nezaboravan
Kamere Redmi Note-a 9 Pro ultra visoke rezolucije i AI optimizacije u svakom trenutku osiguravaju spremnost za snimanje prolaznih trenutaka. Zaljubite se u fotografiranje. Uz Redmi Note 9 Pro dobar život vrijedi upamtiti.
Saznajte više
o zadivljujućim efektima koje vam pruža četverostruka kamera vrhunskih modela
64MP kamera, stvarno značenje Pro modela
Zabrinuti ste da će vam sjećanja s vremenom izblijediti? Redmi Note 9 Pro vam pomaže snimiti sve vaše dragocjene trenutke. Kamera od 64MP će sigurno zabilježiti svaki detalj, a ultra visoka razlučivost neće razočarati.
Malo šire, otkrijte više priče
Želite snimiti širi prikaz? Ultra širokokutni objektiv od 108° omogućava vam otkriti još više priče.
80°
80°
108°
Malo bliže, otkrijte sve vrste ljepote
S 5MP super makro objektivom svaka scena vam donosi drugačiju ljepotu sa živopisnim detaljima. Prirodne i jasne makro slike će vas odvesti u drugačiji svijet.
Stvarni vi ste najbolji vi
Prednja kamera od 16MP, efekt dubine polja optimiziran umjetnom inteligencijom. Snimi selfie i pusti svijet da se usredotoči na tebe.
Slow motion selfie za snimanje zapanjujućih trenutaka
Prednja kamera Redmi Note-a 9 Pro opremljena je jedinstvenom funkcijom slow-motion samookidača od 120 kadrova u sekundi. Svi vaši omiljeni trenuci bilježe se u slow motion tehnologiji i trajno su spremljeni.
BRŽI I JOŠ SNAŽNIJI
Redmi Note serija ne boji se usporedbe karakteristika. Redmi Note 9 Pro će vam pružiti brži i moćniji doživljaj učenja, rada i zabave.
Qualcomm® Snapdragon™ 720G
Bolje karakteristike u usporedbi sa Snapdragon ™ 712 *
CPU
36%
GPU
14%
AI
115%
Brzo punjenje, dug rad u stanju pripravnosti
Ništa nije uvjerljivije od velike baterije do 5020mAh i ultra brzog punjenja od 30W. Sa 16 sati neprekidne navigacije, 147 sati reprodukcije glazbe i 13 sati igranja, Redmi Note 9 Pro će vas u potpunosti osloboditi tjeskobe zbog pražnjenja baterije *.
Reprodukcija glazbe
147 sati
Pozivanje
33 sata
Neprekidna navigacija
16 sati
Igranje
13 sati*

Baterija

Brzo punjenje

Motor za realne vibracije
Linearni vibracijski motor sadrži 150 vrsta vibracijskih obrazaca za različite vrste obavijesti, tako da možete pratiti tekst, pozive i obavijesti iz aplikacija i bez vađenja telefona iz džepa.
Tipkovnica
Zoom
Snimka ekrana
Obavijest
Obriši
Otključaj
Svjetiljka
SIMETRIČNI DIZAJN, STIL VRHUNSKIH MODELA
Redmi Note 9 Pro
Predstavljamo novi dizajn Redmi Note serije
Simetrični dizajn sprijeda i straga s DotDisplay zaslonom
Bočno postavljen senzor otiska prsta
Bočni senzor otiska prsta čini otključavanje izuzetno brzim i ne morate brinuti zbog ostavljenih otisaka prstiju na zaslonu ili stražnjoj strani koji utječu na izgled telefona. Sve za savršeno otključavanje.
Prirodno držanje, trenutno otključavanje
Bočno postavljeni senzor otiska prsta i gumb za uključivanje su spojeni ergonomskim dizajnom. Nema potrebe za dodatnim koracima, onog trenutka kada uzmete telefon možete ga otključati.
DETALJI ČINE ISKUSTVO
Visokokvalitetni hardver jednostavno nije dovoljan. MIUI kombinira mišljenja korisnika pri izradi pametnih telefona Redmi serije kako bi stvorio savršeno iskustvo.
Budite redatelj vlastitog života
Redmi Note 9 Pro podržava 4K videozapise i korisnicima donosi nove filmske načine snimanja i video filtre. Snimite videozapis poput profesionalnog redatelja i na spektakularan način zabilježite svoj život.
Kaleidoskopski način rada
Jeste li spremni za videozapise s blistavim osobinama? Isprobajte kaleidoskopski način rada i učinite obične životne scenarije nevjerojatnim!
Skener u džepu
U Dokument načinu rada imate skener koji možete nositi sa sobom. Skenirajte dokumente, ispravite rotaciju, uklonite sjene i povećajte kontrast, s Redmi Note 9 Pro sve se može obaviti u samo jednoj minuti.
*Korisničko sučelje telefona koji je prodan u početnoj seriji je moguće nadograditi pomoću različitih OTA nadogradnji. Za buduće nadogradnje pogledajte službenu web stranicu MIUI (hr, miui.com).
Redmi Note 9 Pro slijedi korake svojih prethodnika
bez kompromisa u detaljima
Podržava NFC
3.5mm
utor za slušalice
IR daljinski upravljač

RedmiNote 9 serija

Redmi Note 9

Sve što trebate

48MP AI četverostruka kamera
Mediatek Helio G85
18W brzo punjenje
NFC podržan(dostupnost varira ovisno o tržištu)
3GB+64GB/4GB+128GB

Redmi Note 9S

Zvijezda vrhunskih karakteristika

48MP AI četverostruka kamera
Qualcomm® SnapdragonTM 720G
18W brzo punjenje
Bočno postavljen senzor otiska prsta
4GB+64GB/6GB+128GB

Redmi Note 9 Pro

Inspiriran vrhunskim modelima

64MP AI četverostruka kamera
Qualcomm® SnapdragonTM 720G
30W brzo punjenje
NFC podržan
6GB+64GB/6GB+128GB

Napomene:
* Izvor: Canalys procjena razine modela pametnih telefona , 4. kvartal 2019. godine
* FOV ultra širokokutnog objektiva iznosi 108° nakon korekcije izobličenja. Prilikom snimanja zgrada, krajolika ili drugih mjesta funkcija inteligentnog prepoznavanja scena traži od korisnika aktivaciju ultra širokokutnog načina rada. Ultra širokokutni način rada mora biti aktiviran ručno.
* Ovi su podaci dobiveni iz Xiaomi laboratorija. Ovisno o okruženju, stvarni rezultati se mogu neznatno razlikovati .
* Vrijeme pripravnosti za bateriju se mjeri u testnom scenariju s obzirom na to koliko je potrebno da pametni telefon sa 100% dođe na 0%. Rezultati ispitivanja prikupljeni su u Xiaomi laboratoriju. Stvarni rezultati se mogu razlikovati kao rezultat promjena u okolišu.
* 5020mAh odnosi se na tipičnu vrijednost kapaciteta baterije Redmi Note 9 Pro.
* Ostali telefoni korišteni za usporedbu su Redmijevi vlastiti telefoni. Informacije na web stranici proizvoda potječu od podataka iz naših laboratorija, dizajnerskih i tehnoloških parametara i podataka dobavljača. Stvarne okolnosti mogu se malo razlikovati ovisno o inačici testnog softvera, specifičnom okruženju testiranja i određenoj inačici. Slike na ovoj stranici služe za primjer (uključujući, ali ne ograničavajući se na slike telefona, boju i dimenzije), a dizajn stvarnog proizvoda može se razlikovati.