O nama

Tvrtka Bijelić Co d.o.o. jedna je od vodećih distribucijskih kuća na području Republike Hrvatske. Rezultat je to 30 godina iskustva u poslovanju u kojem neprekidno unaprjeđujemo poslovne procese uz unaprjeđenje odnosa prema cjelokupnom okruženju, zajednici, dobavljačima, kupcima i potrošačima.

Kontinuirano osluškujući želje, potrebe i povratne reakcije korisnika pametnih telefona shvatili smo da je hrvatsko tržište pametnih telefona spremno za novog igrača koji će im osigurati najbolju vrijednost za uloženi novac. Upravo smo taj savršeni omjer cijene i kvalitete pronašli u bogatom portfelju Xiaomijevih proizvoda, čiji smo ulazak na hrvatsko tržište potvrdili u prosincu 2018. godine, otvorenjem prvog Mi Storea u Hrvatskoj u zagrebačkom Arena Centru.

Prepoznata od strane Xiaomija te s ciljem širenja svog poslovanja, tvrtka je napravila zamašan iskorak te postala ovlašteni distributer proizvoda tvrtke Xiaomi za Hrvatsku, Austriju, Sloveniju i Crnu Goru.

Tako je svjetski lider pametnih telefona Xiaomi svojim dolaskom unio pravu revoluciju na tržište pametnih telefona i potrošačke elektronike. Prepoznatljivi po spoju vrhunske tehnologije, jedinstvenog dizajna i pristupačnim cijenama, Xiaomijevi uređaji korisnicima pružaju novu dimenziju svakodnevnih aktivnosti bilo da je riječ o snimanju fotografija pametnim telefonima koje će biti savršene u bilo kojem trenutku, bez obzira na vremenske uvjete, čišćenju kućanskog prostora zahvaljujući robotu usisavaču koji će počistiti i najskriveniji kutak doma, ili pak gradskoj vožnji bez gužvi zahvaljujući najpoznatijem električnom romobilu.

Xiaomijeva misija da visoka tehnologija treba biti dostupna svima čini ga  predvodnikom inovacija na hrvatskom i globalnom tržištu, a ono što ga posebno izdvaja je činjenica da je jedini proizvođač pametnih telefona i potrošačke elektronike u svijetu koji nove uređaje kreira uvažavanjem povratnih informacija svojih korisnika.

Razvidno je da Xiaomi donosi globalnu revoluciju pametnog načina života. Uređaji koji odgovaraju svim vašim svakodnevnim potrebama, a k tome osvajaju svojim izvanrednim performansama te neodoljivim dizajnom učinit će vaš dnevni ritam jednostavnijim. Savršeno će se uklopiti u vaš životni stil koji će postati nezamisliv bez pametnih dodataka koji su osvojili korisnike diljem svijeta.

Xiaomi se s pravom smatra liderom koji ruši sve dosadašnje pretpostavke i prepreke o platežnoj dostupnosti uređaja te zaista osigurava da visoka tehnologija bude dostupna svima. Upravo zato ovaj kineski vizionar u području mobilne tehnologije i potrošačke elektronike kontinuirano ulaže u nova tržišta, a što dokazuje i činjenica da je u Hrvatskoj otvoreno pet Mi Storeova.

Svakodnevnim ulaganjima i naporima, trudimo se u biti u korak s vremenom te našim krajnjim korisnicima pružiti usluge iznimne kvalitete, a sve navedeno, potrošačima, osiguravamo preko našeg ovlaštenog kanala distribucije, uz osiguranje potpune korisničke podrške putem vlastite servisne mreže u Hrvatskoj.

Vjerujemo da ćemo i u narednom periodu zajedničkim snagama dodatno jačati te svakodnevno unaprjeđivati tržište pametnih telefona, spremno odgovarajući na izazove koji stoje pred nama u narednom razdoblju. Ne manje važno, želimo istaknuti predanost i požrtvovan rad naših zaposlenika, koji spremno dočekuju svakodnevno izazove i ažurno odgovaraju na potrebe svih naših postojećih i potencijalnih korisnika.

Naglasak naše poslovne strategije i njene provedbe je na dovođenju i etabliranju novih brendova na naše tržište, brendova koji su itekako globalno poznati, a kojih u Hrvatskoj još nema, no koji su postigli značajan uspjeh uz veliku prihvaćenost među korisnicima u europskim zemljama. Ponudu takvih brendova možete pronaći u novom webshopu Bijelić Co tvrtke na stranici venkon.hr.

Od sada se i vi možete pridružiti milijunima zadovoljnih korisnika te osjetiti novu dimenziju tehnologije 21. stoljeća po kojoj je Xiaomi stekao svoju globalnu popularnost i prepoznatljivost. Pametan način života nikada nije bio lakši i dostupniji uz Xiaomi uređaje izuzetne kvalitete i jedinstvenog dizajna.

Vaš Mi tim

 

PODACI O TRGOVAČKOM DRUŠTVU

Bijelić Co. d.o.o. za trgovinu i usluge, Sv. L.B. Mandića 13a, 31 000 Osijek, Hrvatska

Upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Osijeku pod brojem:

MBS 030007729,

MB 3903478,

OIB 52417054044;

Temeljni kapital: 20.130.000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti

Predsjednik uprave: Viktor Bijelić

Poslovna banka: Zagrebačka banka d.d.

IBAN: HR1823600001101337658