Pravo na jednostrani raskid Ugovora (povrat narudžbe) bez navođenja razloga imaju svi kupci naše internetske trgovine, u roku od 14 dana od primitka pošiljke. Kako bi Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora (povrat), mora obavijestiti Prodavatelja o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, broj narudžbe ili broj računa, te i adresu elektroničke pošte.

Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora se šalje na e-mail (preko kontakt forme) ili poštom na adresu Sv. Leopolda Bogdana Mandića 13a, 31000 Osijek, Hrvatska. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora Prodavatelj će dostaviti Kupcu, bez odgađanja, elektroničkom poštom. 

Nakon što Kupac zatraži povrat kontaktirat će ga osoblje Prodavatelja i dati uputstva za izvršenje povrata. Kako bi povrat bio uvažen vraćeni proizvod mora biti kompletan, nekorišten, neoštećen i u originalnoj ambalaži. Svi korisnici troškove povrata robe snose sami. Za uvažen povrat mobilnih uređaja i tableta, uređaji ne smiju biti aktivirani (povezani s računom). Kupac nema pravo na povrat ako proizvod zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodan za vraćanje, kao što su: četkice za zube, brijači i šišaći aparati, slušalice (earbuds i earphones tipa) i slično.

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti proizvoda koje je rezultat rukovanja robom. U takvom slučaju Prodavatelj može izvršiti povrat sredstva umanjenom iznosu. Ukoliko kupac na to ne pristaje, ili ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju, Prodavatelj neće biti u mogućnosti uvažiti zahtjev za povrat i Kupac će morati platiti poštarinu u iznosu od 4€ (30.14kn) kako bi mu roba bila vraćena na kućnu adresu. 

Povrat novca Prodavatelj može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena. Ako pregledom proizvoda Prodavatelj utvrdi da je vraćena roba u odgovarajućem stanju, vratit će puni iznos koji je Kupac platio na tekući račun ili kreditnu karticu, odnosno na isti način na koji je Kupac izvršio uplatu.

Povrat novca Prodavatelj može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena, smatra se da je Kupac izvršio svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošalje ili preda robu Prodavatelju, odnosno osobi koju Prodavatelj ovlasti za primanje robe. Kupac se obavezuje vratiti robu u roku od sedam radna dana od odobrenja zahtjeva. Sve artikle Kupac može vratiti na adresu Sv. Leopolda Bogdana Mandića 13a, 31000 Osijek, Hrvatska, nakon odobrenog zahtjeva za povrat. Izravne troškove povrata robe korisnik snosi sam.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora preuzmite ovdje.