Akcija Xiaomi pročišćivača zraka

- Komentari (0)
Akcija Xiaomi pročišćivača zraka

 

Narednih 14 dana na mi.hr webshopu, te na stranicama naših prodajnih partnera(popis možete vidjeti na dnu objave) možete pronaći akcijske cijene na Xiaomi pročišćivače zraka. U akcijskoj ponudi se, uz same uređaje, nalaze i filteri pročišćivača.

Kako bi detaljnije približili akcijske proizvode pročišćivača, u nastavku ćemo opisati pojedini uređaj u par rečenica :

1. Pročišćivač zraka Xiaomi Mi Air Purifier Pro

uređaj oblika tornja s digitalnim zaslonom koji prikazuje podatke temperature i vlage. Pokriva 60 četvornih metara i savršen je za manju kuću ili stan. Lako upravljiv putem Mi Home aplikacije koja je kompatibilna s iOS 8.0+ i Android 4.0+ uređajima.

 

2. Pročišćivač zraka Xiaomi Mi Air Purifier Pro H

s True HEPA filterom i mogućnosti eliminacije do 99.99% čestica. HEPA filter ima životni vijek do 14 mjeseci, pročišćivač je upravljiv putem Mi Home aplikacije. Pročišćivač ima sposobnost pročistiti zrak za 200 metara kvadratnih u samo sat vremena

 

3. Mi Purifier 3H pročišćivač zraka

Očistite zrak brzo i učinkovito zahvaljujući inovativnom dizajnu povećanja tlaka zraka. Čist zrak u sobama do 45 četvornih metara. Ergonomsko kućište zauzima vrlo malo prostora i estetski se uklapa u bilo koju vrstu unutrašnje obrade.

 

 

akcija na prociscivace

 

 

4. Xiaomi Mi Air Purifier 3C

pročišćivač zraka s nadograđenim LED zaslom i preciznim informacijama o načinu rada. Spajanje putem Mi Home aplikacije omogućava praćenje kvalitete zraka i pročišćivanja zraka. Podržava Google Assistant i Amazon Alexa za glasovno upravljanje. Efektivno pokriva do 106 meetara kvadratnih.

5. Xiaomi filteri zraka za modele

Mi Air Purifier PRO H filter je napravljen isključivo za pročišćivač PRO H, dok su ostali modeli : Hepa filter, Antibacterial filter i Formaldehyde filter kompatibilni sa svim ostalim inačicama i modelima Xiaomijevih Mi Air Purifiera.

 

6. Xiaomijev antibakterijski ovlaživač zraka ili Mi Smart Antibacterial Humidifier

je jedan od najprodavanijih modela iz Xiaomi asortimana pročišćivača i ovlaživača zraka. S ugrađenim senzorima za provjeru razine vlage u zraku, ovaj ovlaživač može raditi do 15 sati s jednim punjenjem od 4.5 litara vode. Također, upravljanje ovlaživačem je moguće putem Mi Home aplikacije, te glasovno upravljanje putem Google Assistani i Amazon Alexa uređaja. Važno je naglasiti kako uređaj nije predviđen za korištenje eteričnih ulja.

 

 

Sve ove uređaje možete pronaći na našem webshopu, kao i kod naših prodajnih partnera:

Dobi , Makromikro, Neutrino, Smartson, Centar tehnike, StirlineAbrakadabra

Komentari (0)