POCO F4 GT uskoro u prodaji!

- Komentari (0)
POCO F4 GT uskoro u prodaji!

Nova razina gaming mobitela

Krajem travnja POCO je predstavio svoj novi uređaj iz F serije. Tijekom globalnog, online predstavljanja imali smo priliku saznati što je to novo iz POCO radionice te koje su performanse izmijenili u odnosu na protekle uređaje, a malo je reći da smo ostali iznenađeni.

POCO F4 GT po većini svojih specifikacija definitivno doseže u visoku klasu gaming mobitela, a velika novost u POCO dizajnu su vidljivi pop-up gumbi koji uređaj pretvaraju u pravu igraću konzolu koja ugodno pristaje u ruci i uvelike pomaže pravim ljubiteljima video igrica!  
 
POCO je otišao još jednu razinu više u samom dizajnu mobitela, a posebice stražnje strane gdje ne znamo što bismo prije pogledali – sjajne linije u obliku strijelica, kamera koju okružuju LED RGB linije koje mijenjaju boje prilikom aktivnosti ili dvostruku bljeskalicu u obliku munje. Ne treba izostaviti i kameru koja ovoga puta dolazi sa Sony senzorima – POCO prelazi još jednu razinu i penje se ljestvicu više! Dizajn je vrlo kreativan i detaljan koji dolikuje visokoj klasi mobitela.  

No, nije samo vanjski izgled što oduševljava već i ono što je skriveno u samom uređaju! Snažni Snapdragon 8 Gen 1 procesor, Quad zvučnici i AMOLED display, a ima toga još puno u POCO F4 GT seriji o čemu bismo mogli pisati, no nešto ćemo ipak ostaviti na vama. Uskoro ćete imati priliku i sami isprobati ovaj uređaj te se uvjeriti u njegove mogućnosti!


 
Važna vijest koju smo dugo čekali je ta da ovaj sjajni uređaj dolazi i u Hrvatsku! Zabilježite 20. svibnja u kalendar jer taj dan u Zagrebu, u prostoru Playground digitalnog parka, priprema se regionalno predstavljanje uređaja! Isti dan POCO F4 GT kreće u prodaju na našem webshopu i u Xiaomi Store poslovnicama! Jedva čekamo! 
 
Budite u toku i pratite nas i na društvenim mrežama, facebooku i instagramu, gdje svakodnevno objavljujemo nove informacije!

Komentari (0)