Pročišćivač zraka za visoku kvalitetu zraka u Vašem domu

- Komentari (0)
Pročišćivač zraka za visoku kvalitetu zraka u Vašem domu

Jeste li znali da je u posljednje vrijeme Zagreb vrlo često na listi deset gradova s najzagađenijim zrakom u svijetu? Ni ostatak naših gradova nema baš uvijek pravu kvalitetu zraka, uzevši u obzir industrije, automobile, ali i razne kemikalije i pesticide koji se koriste. Činjenica da zrak koji udišemo nije baš najkvalitetniji nije iznenađujući. Ipak, bez zraka ne možemo živjeti, a od njegove kvalitete uvelike ovisi i kvaliteta našeg života te u konačnici naše zdravlje. Da biste u svom domu udisali pročišćen zrak, lišen štetnih stvari te na taj način izbjegli mnoge alergijske reakcije i bolesti koje se mogu javiti predstavljamo vam Mi Air Purifier 3C EU pročišćivač zraka!

Mi Air Purifier 3C pročišćivač zraka

Ovaj maleni, ali snažni pročišćivač zraka za kuću u samo jednoj minuti dat će vam 5330 litara pročišćenog zraka - zar to nije sjajno?! Pomislite samo koliko ćete lakše i ljepše živjeti kada ste sigurni da je zrak koji udišete u vašem domu čist, ne sadrži štetne stvari, mikrobe i organizme koji mogu nauditi vama i vašim bližnjima.

Crveno nebo – ljepota ili zagađenje?

U zoru kada vidimo predivne crvene izlaske sunca, divimo se, fotografiramo i uživamo u ljepoti, ali je li to crvenilo zapravo posljedica zagađenja zraka, pitanje je koje su se u posljednje vrijeme vidjevši ovaj fenomen mnogi zapitali. Naime povećana koncentracija lebdećih čestica PM10 i PM2.5, koja nije neobične za hladni dio godine i sezonu grijanja, ističu stručnjaci može uticati na crvenilo neba. Povećanje tih lebdećih čestica najvjerojatnije nastaje kao posljedica produkata koji nastaju pri sagorijevanju krutih goriva (grijanje na drva) u kombinaciji sa, za kvalitetu zraka nepovoljnim atmosferskim uvjetima, odnosno stabilnom atmosferom, može uticati da nebo bude crvenije i intenzivnijih ružičastih nijansi, pri izlasku i zalasku sunca, a još posebno ako je prošarano s oblacima, jer je riječ o refleksiji, odnosno odbijanju i refrakciji, točnije lomu sunčevih zraka na čestice u atmosferi.

Uvjerite se u kvalitetu Mi Air Purifiera pročišćivača zraka uz testiranja i rezultate.

Specifikacije pročišćivača zraka Mi Air Purifier 3C EU

Lebdeće čestice iz atmosfere ulaze i u zatvorene prostore, a da bismo se zaštitili od štetnih čestica sve više ljudi poseže za prijenosnim pročišćivačima zraka. Ovaj pročišćivač zraka za kuću sadrži nadograđeni digitalni LED zaslon koji će vam pokazati precizne informacije o načinu rada u stvarnom vremenu, a pomoću Mi Home aplikacije možete koristiti vaš pametni telefon za praćenje kvalitete zraka u vašem domu, što je vrlo korisno.

Osim toga, Mi Air Purifier 3C EU pročišćivač zraka podržava Google Assistant te pametni sustav Alexa AI za jednostavno upravljanje glasom - oduševit će vas preciznošću i lakoćom korištenja da ćete se jednostavno zaljubiti u njega.

Elegantnog izgleda s trobojnim svjetlosnim prstenom koji se koristi kao referentna brzina za kvalitetu zraka u prostoriji pruža vrlo jasnu i preciznu sliku o kvaliteti zraka koji udišete!

Kada je riječ o zdravlju naše obitelji i nas nema dileme - želimo najbolje! Stoga posjetite naš web shop i otkrijte pročišćivače zraka koji će promijenit vašu kvalitetu života na bolje!

Komentari (0)