XIAOMI Mi Curved Gaming Monitor 34” osvojio BUG preporuku

- Komentari (0)
XIAOMI Mi Curved Gaming Monitor 34” osvojio BUG preporuku

Xiaomijev ultraširoki zakrivljeni Gaming Monitor ne samo da je prošao jedan od najrigoroznijih testova nego je osvojio preporuku najčitanijeg tech portala u Hrvatskoj, te ostavlja bez daha i najzagriženije gejmere.

Bez obzira na to što je Xiaomi poznatiji po svojim mobitelima, tvrtka ne zaostaje u širenju bogatog portfelja Ecosystem uređja pa je tako svijetlo dana ugledao jedan od najtraženijih monitora na tržištu. Uz već poznate televizore, Xiaomi je odlučio svijetu predstaviti konkretan proizvod u vidu monitora za igranje.

Mi Curved Gaming Monitor 34” opremljen je 8-bitnom, ultraširokom VA matricom, nativne razlučivosti od 3440x1440 točaka i frekvencije osvježavanja od 144 Hz, što pruža impresivno iskustvo gledanja. S obzirom na to da su nove generacije igara sve zahtjevnije, sa sigurnošću možemo tvrditi kako je ovaj monitor spreman za suočavanje sa svim izazovima gejming zajednice.

Curved Gaming Monitor 34” uspješno pokriva 100% sRGB prostora boja što dovodi igračko iskustvo do nezavidne razine.

Najbolji gaming monitor 2020. godine ne podbacuje ni kada je u pitanju nova Nvidia grafička kartica RTX 3080. Nvidijine grafičke kartice Xiaomijev monitor uredno prepoznaju kao G-Sync kompatibilan, stoga i njihovi vlasnici mogu uživati u blagodatima adaptivne sinkronizacije.

Manje je bitno igrate li pucačke ili sportske igre. AMD FreeSync Premium tehnologija uklanja zastajkivanje, popularni lag, tako da će vaše odluke biti pravovremene i brze. Latencija slike Mi Curved Gaming Monitora je svedena na minimum s vremenom odaziva od 4ms.

Xiaomijev 34inčni zakrivljeni monitor za gejmanje je jedna od onih stvari koju jednostavno želite imati. Igrajte bez naglih bljeskova uz Low Blue Light tehnologiju koja reducira emisiju štetnog plavog  zračenja.

Podesite visinu, nagib ili postavite najbolji gaming monitor na zid i danonoćno uživajte igrajući najnovije igre na tržištu. Možete nagnuti svoj monitor 15 stupnjeva prema nazad i 5 stupnjeva prema naprijed, te zakrenuti za 40 stupnjeva u smjeru lijevo-desno.

Optimizirajte svoj položaj gledanja i imajte savršen pogled iz svih mogućih kuteva. Birajte neke od ponuđenih postavki ekrana kao što su : Game, Movie, Eco, RTS, i Low Blue Light.

Dizajn monitora je poprilično jednostavan s tankim plastičnim obrubima oko samog ekrana i elegantno odrađenim postoljem čija će pomična vratašca ukloniti mogućnost nepotrebnog zapetljavanja kablova na vidljivim mjestima iza vašeg gaming monitora. Mi zakrivljeni Gaming Monitor odlikuje minimalistički i moderan dizajn s profinjenom tamnom vanjskom stranom i postoljem u obliku slova Y pa biste se mogli zaljubiti na prvi pogled.

Postavljanje uređaja je vrlo lako. Baza uređaja, takozvani nogari napravljeni su od visoko kvalitetnih metalnih materijala. Na poleđini samog monitora nalaze se utori na koje ćete pričvrstiti bazu monitora. Za ovu ‘operaciju’ trebat ćete klasični odvijač.

Sjećate li se vremena loših monitora kada su vam oči znale pustiti suzu od silnog naprezanja?

Dobra vijest – ta su vremena prošla!

Ako tražite monitor koji će ispuniti sva očekivanja gaming zajednice – našli ste ga. Tražeći preporuke za najbolje gaming monitore našli smo pregršt modela čije karakteristike ni po čemu ne odskaču od ovog 34inčnog zakrivljenog modela. Štoviše, niti jedan model nije cjenovno pristupačan poput ove zvijeri.

Opisana kombinacija odličnih performansi u igrama, lijepog prikaza, upravljivog ekrana, 34-inčne ultraširoke dijagonale i gotovo neshvatljivo niske cijene, ne ostavlja mjesta za dileme – ovo je monitor za svaku preporuku!

  • Odličan omjer cijene i dobivenog
  • 144 FPS s AMD FreeSync tehnologijom
  • 1500R radijus zakrivljenosti zaslona
  • 2 * HDMI  + 2 * Displayport ulaza + Audio ulaz
  • Svjetlina od 300 nit-a i 3000:1 omjer kontrasta
Komentari (0)