Zvučnici

Filteri
Sortirajte kao
Prikaz po stranici

Mi Portable Bluetooth Speaker (16W)

Iznimno kvalitetan zvuk Xiaomi Mi Portable Blueetooth Speaker prijenosnog zvučnika od 16W

• Maksimalna izlazna snaga 16 W
• Zvuk velike dubine
• Dvostruki načini reproduciranja zvuka (normalno i duboki bas)

Dugo vrijeme reproduciranja

• Jedno punjenje za 13-satno reproduciranje

TWS povezivanje

• Povezivanje dvaju zvučnika u stereo, automatska reprodukcija lijevog i desnog kanala

IPX7 vodootpornost

• Možete ga koristiti u kupaonici i vanjskom okruženju

Ugrađeni mikrofon

• S ugrađenim mikrofonom lako se koristi za razgovor

Dizajn

• Dostupan u dvije boje, crnoj i plavoj
Od 399,00 kn

Prijenosni zvučnik - Mi Portable Bluetooth Speaker sivi

10 sati neprekidne glazbe uz xiaomi prijenosni bluetooth zvučnik. Certificirano otporan na vodu i rašinu - IP67.

Za malenog diva govore da je poput gitare u džepu. Lako prenosiv s 5.0 bluetooth tehnologijom ovaj zvučnik je idealan za sve izlete, šetnje u prirodi i ostale aktivnosti

169,00 kn

Mi Compact Bluetooth Speaker 2

Snažan zvuk u neupadljivom kućištu! Mi Compact Bluetooth zvučnik 2 je jamstvo detaljnog zvuka visoke rezolucije i jednostavne uporabe zbog svojih kompaktnih dimenzija. Uživajte u svojoj omiljenoj glazbi gdje god se nalazili!

89,00 kn

Mi Pocket Speaker 2

Xiaomi Mi Pocket Speaker 2 bežični je zvučnik jednostavan za korištenje koji ima savršenu ravnotežu punih dubokih i visokih tonova. Svoj klasični dizajn duguje danskom projektu TYMPHANA koji ističe detalje svake melodije.

209,00 kn

Xiaomi pametni zvučnici oduševit će vas svojom kvalitetom, praktičnošću i atraktivnim izgledom. U ponudi ćete pronaći Mi Portable Bluetooth Speaker, Prijenosni zvučnik, Mi Pocket Speaker 2 i Mi Bluetooth Speaker. Xiaomi zvučnik Mi Pocket Speaker 2 atraktivnog je izgleda te dolazi u više boja (crna, bijela i siva). Osim atraktivnog izgleda, ovaj zvučnik nigdje nema gumba, samo LED indikatorsku lampicu i mikro USB priključak za punjenje. Kvaliteta zvuka je visoka, a zbog svog kompaktnog dizajna on je izrazito jasan. Jednostavan je za korištenje, a njegova baterija izdržat će i do 7 sati korištenja. Atraktivan Prijenosni zvučnik iz ponude savršen je za izlete, šetnje i razne aktivnosti. Omogućit će vam 10 sati neprekidne glazbe, a oduševljava i činjenica da je otporan na vodu i prašinu. Pogledajte ostale zvučnike iz naše ponude i uvijek uživajte u omiljenog glazbi.