Uživaj u čarima kampiranja uz Xiaomi uređaje i stvori svoju atmosferu pod zvijezdama!

Proljeće u prirodi je aktivno, a Xiaomi te poziva da i tvoja aktivnost ovog proljeća bude još veća! Odluči se za kampiranje na svježem zraku uz cvrkut ptica i punim plućima udahni proljeće na jedinstven način. Kako bi ti pripomogao, Xiaomi je pripremio kratak popis najpotrebnije opreme za kampiranje. Na popisu možeš pronaći i odlične Xiaomi uređaje koji će ti boravak u prirodi zasigurno olakšati kako bi tvoje uživanje na kampiranju bilo maksimalno.

Oprema koju trebaš imati:

Mi Casual Daypack

Odluči se za Mi Casual Daypack ruksak koji će uz svoj kapacitet od 10 litara lako pohraniti najneophodnije stvari kako bi ti sve bilo na dohvat ruke. Rusak je izrađen od modernih materijala i dostupan je u nekoliko boja, a otpornost na posjekotine i proboj čini ga pravim odabirom za kampiranje. Kada nosiš veliku količinu stvari brini i o udobnosti, a tu će se Mi Casual Daypack lako prilagoditi jer zbog svog ergonomskog dizajna nošenje stvari za kampiranje učinit će vrlo lakim.

Xiaomi Multi-function Camping Lantern

Svojim 2u1 dizajnom oduševit će i najiskusnije kampere! Osvijetli šator ili prostor ispred njega uz lako prilagođavanje intenziteta boje kako bi s ekipom ostali neupečatljivi, a zatrebaš li ručnu svjetiljku Xiaomi Multi-functional Camping Lantern može biti i to. Odvoji središnji dio i osiguraj si ručnu svjetiljku u samo par sekundi! Uz odlično društvo prepusti se večernjem uživanju uz blago osvjetljenje u romantičnom okruženju prirode, a Camping Lantern neće te razočarati jer svjetiljka ima bateriju od 4800 mAh koja osigurava rad i do nekoliko sati.

Xiaomi Portable Bluetooth Speaker 16 W

Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu prijenosni zvučnik lako će se spremiti u svaki ruksak. Dodatno podigni raspoloženje uz omiljene pjesme pomoću Xiaomi Portable Bluetooth Speaker 16 W i započni svoju seansu u prirodi! Akustičnost prirode pridonijet će spektakularnom zvuku prijenosnog zvučnika, a zaželiš li da zvuk bude još postojaniji istovremeno možeš spojiti i dva zvučnika koji će sve podići na novu razinu.

Xiaomi Smart Band 8

Tijekom kampiranja i provedenog vremena u prirodi želiš pratiti vrijeme pješačenja od točke A do točke B, upali štopericu ili odaberi jedan od sportskih načina na Xiaomi Smart Band 8! Prati prijeđene korake, kilometre, potrošene kalorije ili jednostavno budi u tijeku sa svojim postignućima i aktivnostima uz pametnu narukvicu koju ćeš zaboraviti i da imaš na ruci zahvaljujući njenom laganom i udobnom dizajnu. Uživaj u prirodi, a praćenje vremena i aktivnosti prepusti Xiaomi Smart Band 8 jer zasigurno te neće razočarati!

Xiaomi 50 W Power Bank 20000 mAh

Xiaomi 50 W Power Bank 20000 mAh tu je kada baterija drugih uređaja posustane! Prijenosna baterija dolazi s ulazno/izlaznim USB-C i dva izlazna USB-A priključka, a kapacitet baterije od 20000 mAh s lakoćom će brzo nadopuniti sve bitne uređaje kako bi kampiranje bilo neometano. Uz 50 W brzinu punjenja prijenosna baterija te neće iznevjeriti ni kada se treba puniti više uređaja jer podržava mogućnost punjenja do tri uređaja istovremeno.

 Xiaomi 14, Redmi Note 13 Pro+ 5G, POCO X6 Pro 5G

Vrhunske fotografije uz savršene mobilne uređaje! Zabilježi šarenilo prirodnih boja u proljeće uz Xiaomi, Redmi ili Poco mobitele koji će svaki trenutak pretvoriti u trajnu uspomenu! Želiš li profesionalne fotografije odaberi modele poput Xiaomi 14, Redmi Note 13 Pro+ 5G ili POCO X6 Pro 5G jer upravo oni su zamišljeni za snimanje vrhunskih kadrova koji mogu postati neizostavni dio tvoje priče za prepričavanje najbolje kamperske avanture! Jasnoću prikaza svih detalja donijet će s lakoćom, a na tebi je da se prepustiš i na trenutak postaneš vjerni fotograf prirodnih raznolikosti i uživaš u svijetu prirode koji te okružuje.

Svrati u Xiaomi Store poslovnice (Zagreb, Split i Osijek) ili web shop Mi.hr prije odlaska na kampiranje, odaberi inovativne Xiaomi uređaje po super cijenama i kreni u pustolovinu u prirodu!