Xiaomi Electric Shaver S700 - Brijači aparat

114,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
37610

Električki brijači aparat s inovativnim keramičkim oštricama! Shaver S700 omogućuje tihi rad te brzo i ugodno iskustvo brijanja uz tri rotirajuće glave, tri brzine i brijanje u 360 stupnjeva! Lagan je, vodootporan i snažan te otporan na koroziju! 

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Najbolji izbor za glatku kožu!

Xiaomijev prvi keramički, električki brijači aparat! Jedinstvena karakteristika ovog modela je keramička oštrica izrađena od cirkonske keramike koja se koristi u medicini i koja ima dulji vijek trajanja. Brijač je pogodan za kućnu i profesionalnu upotrebu, a zahvaljujući snažnom motoru omogućuje glatko i brzo iskustvo brijanja bez potrebe za ponavljanjem i popravcima! Ima tri brzine, odnosno tri načina rada: 3100 o/min, 3300 o/min i 3500 o/min koje možete prilagoditi ovisno o potrebi i koži, a uređaj će automatski zapamtiti vaš izbor tako da ga ne morate uvijek namještati! Dolazi s unaprijeđenom anti-korozijskom zaštitom kako bi zaštitio vašu kožu i omogućio glatko brijanje! Inteligentno detektira gustoću dlake zahvaljujući PID algoritmu te prilagođava brzinu brijanja! Inovativna tehnologija IFT (The Infinity Floating Technology ) zajedno s glavama za precizno oblikovanje od 360° osigurat će da nijedna dlaka ne promakne! Sadrži zaštitu od vlage IPX-7, čime uređaj radi ispravno čak i tijekom izravnog kontakta s vodom i nakon nje. Slobodno ga možete cijelog oprati nakon korištenja, a brijanje može biti i na suhoj i na mokroj koži!

Xiaomi Electric Shaver S700 dolazi s tri rotirajuće glave koje se mogu mijenjati, a okvir glave je gladak i zaobljen tako da ne ostavlja iritacije na koži! Puniti ga možete na punjač s tip C ulazom, a uređaj možete koristiti i za vrijeme punjenja! Na Xiaomi Electric Shaver S700 možete pronaći mikro ikone na kojem možete pratiti je li baterija prazna, brzinu, zaključavanje i druge informacije!

Uređaj je lagan, snažan i moderan te pruža ugodno iskustvo brijanja! 

Više informacija
Boja Crna
Kapacitet baterije 700 mAh
Mogućnosti IPX7 vodootpornost 3 razine brzine IFT (Infinity Floating Technology)
Sadržaj pakiranja Shaver S700 brijači aparat Stanica za punjenje Četkica za čišćenje
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Electric Shaver S700 - Brijači aparat
Vaša ocjena