Mi Ionic Hair Dryer H300 - Sušilo za kosu

40,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
33848

Elegantno i kompaktno sušilo za kosu dolazi s tri načina rada i dvije brzine! Ima mogućnost izmjene vrućeg i hladnog zraka te učinkovito sprječava oštećenje i isušivanje kose! Hidratizira kosu i daje joj sjaj!

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Malo i lagano sušilo za kosu!

Sušilo ima kompaktno tijelo od 9.5cm s ručkom koja savršeno pristaje u ruci, lagano je i pogodno za putovanja te dolazi s elegantnim dizajnom u bijeloj boji. Sušilo također pruža zaštitu kose s 50 milijuna aniona koji štite kutikule kose i neutraliziraju njezin statički elektricitet. Brzina sušenja povećana je za 15%!

NTC pametna kontrola temperature izmjenom vrućeg i hladnog zraka učinkovito sprječava štetu na kosi nastalu pregrijavanjem,a ako i detektira pregrijavanja automatski će se ugasiti. Brzinom zraka od 20 m/s osigurava se brzo sušenje kose, a sa 7 aerodinamičnih krilaca učinkovito smanjuje gubitak energije. Sušilo ima dvije brzine i tri načina rada: sušenje toplim zrakom, sušenje izmjenjujući topal i hladan zrak te sušenje samo hladnim zrakom! Snažno strujanje zraka omogućuju kosi da ostane hidratizirana i sprječava isušivanje i oštećenje kose

Tretman sušenja kao iz salona gdje će kosa biti mekana i sjajna te izgledati zdravije!

Više informacija
Boja Bijela
Snaga 1600 W
Mogućnosti Brzina strujanja zraka: 20 m/s Koncentracija aniona 50 milijuna/cm³
Dimenzije 135 x 77 x 215 mm (s nastavkom)
Masa 498 g (s nastavkom)
Napišite recenziju
Recenzirate:Mi Ionic Hair Dryer H300 - Sušilo za kosu
Vaša ocjena