Mi Smart LED Bulb Essential (White and Color) - Pametna žarulja

Posebna cijena 9,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 9,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
37696

Unesite boje u svoj dom uz Mi LED Smart Bulb Essential koja može svijetliti i u boji! Ima mogućnost svijetliti od jarko hladnog tona do ugodnog žutog ili možete birati između 16 milijuna nijansi boja! Žarulja dolazi uz izdržljivi visokokvalitetni materijal s trajanjem baterije od 25.000 sati, a svijetli do 950 lm pri 9 W! Moguće ju je upariti s drugim Xiaomi pametnim uređajima te glasovno upravljati!

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Unesite boje u svoj dom!

Optimizirani optički profil pruža izuzetno ravnomjerno osvjetljenje u čak 16 milijuna boja te nudi sjajne svijetle i jarke boje, potpuno prilagodljive ovisno o potrebi. Žarulja ima podesivu svjetlinu i temperaturu boje kako bi udovoljili vašim dnevnim potrebama. Dnevni način omogućuje slobodno podešavanje svjetline i temperature boje, od jarkog i hladnog bijelog svjetla do ugodnog i toplog, žutog svjetla. Podržava i glasovnu kontrolu kako se ne biste morali ustajati.  Žarulja ima ugrađeni Wi-Fi modul koji se izravno povezuje s aplikacijom Mi Home / Xiaomi Home putem bilo koje Wi-Fi mreže, bez potrebe za postavljanjem pristupnika. Žarulju je moguće povezati s Mi pametnim uređajima kao što je Mi Window and Door Senzor kako bi se svjetlo automatski upalilo kada detektira otvaranje vrata. Učinite svoj život lakšim i istodobno živopisnijim!
Ekološki prihvatljiv izbor s osvjetljenjem visoke učinkovitosti i malom potrošnjom energije. Do 950 lumena pri 9 W što je ekvivalentno konvencionalnoj žarulji od 69 W. Žarulja dolazi uz izdržljivi visokokvalitetni materijal s trajanjem baterije od 25.000 sati

Više informacija
Boja Bijela
Povezivanje Wi-Fi 2.4 GHz
Temperatura boje 1700 K ~ 6500 K
Svjetlosni tok 950 lm
Raspon boja 16 milijuna boja
Kompatibilnost Android 4.4+ ili iOS 9+
Snaga 9 W
Dimenzije 50 x 50 x 120 mm
Napišite recenziju
Recenzirate:Mi Smart LED Bulb Essential (White and Color) - Pametna žarulja