Mi Router 4A - Router

21,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
25090

Mi Router 4A dolazi s četiri vanjske antene i s dva pojasa: 2.4 GHz pojasom s brzinom od 300 Mbps i 5 GHz pojasom s brzinom od 867 Mbps čija maksimalna bežična brzina iznosi do 1167 Mbps. Velika memorija od 64 MB nudi stabilnu povezivost za do 64 uređaja! Ima dva LAN i jedan WAN utor. Može se upravljati i preko aplikacije, a ima i roditeljsku zaštitu te prevenciju za neovlaštena spajanja.

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Uživajte u bežičnoj brzini od 1167 Mbps za brže i ugodnije internetsko iskustvo. Mi Router 4A dolazi s četiri vanjske antene i s dva pojasa: 2.4 GHz pojasom s brzinom od 300 Mbps i 5 GHz pojasom s brzinom od 867 Mbps čija maksimalna bežična brzina iznosi do 1167 Mbps. Pojas 2.4 GHz nudi prijenos na većim udaljenostima, s boljom pokrivenosti i boljim prodorom kroz zidove dok pojas 5 GHz prihvaća 802.11ac tehnologiju. Manje smetnji i veće brzine za glatko iskustvo gledanja HD videozapisa i igranja multi-player online igara.

Velika memorija od 64 MB nudi stabilnu povezivost za do 64 uređaja! Mi Router 4A podržava Smart Connect te nudi oba pojasa pod jednim Wi-Fi imenom te tako automatski odabire dvopojasni terminal i spaja na onu mrežu koja najbolje odgovara. 

Posebno obrađena metalna podloga kombinirana je s nanomaterijalima koji se mogu pohvaliti iznimnim značajkama toplinskog zračenja. Nudi izvrsnu apsorpciju topline i mogućnosti rasipanja topline za učinkovito snižavanje temperature čipa i pružanje poboljšane stabilnosti sustava. Može se upravljati i preko aplikacije, a ima i roditeljsku zaštitu s prevencijom za neovlaštena spajanja.
Četiri vanjske antene omogućuju bolju putanju signala čak i kroz zidove. Dvije antene su 2.4 GHz s maksimalnim pojačanjem od 5 dBi, a druge dvije antene od 5 GHz s maksimalnim pojačanjem od 6 dBi. 

Inteligentni algoritam za ispravljanje pogrešaka LDPC poboljšava slabe signale za stabilniji i učinkovitiji prijenos. Ruterom je moguće upravljati kroz aplikaciju te tako možete pratiti i koliko vremena vaša djeca potroše online, ali i kojem sadržaju pristupaju. Ograničite korištenje interneta kao i brzine. Ako se neovlašteni korisnik spoji na vašu Wi-fi mrežu aplikacija će vas obavijestiti o tome i automatski ga blokirati. 

Mi Router 4 je prošao nekoliko rigoroznih testiranja baterije, povezivosti, hardvera i drugih stavki. Ruter dolazi s 2 LED indikatora, reset gubom i ulaznim sučeljem za napajanje. Ima dva LAN  (10/100M , Auto MDI/MDIX) i jedan WAN utor (10/100M, Auto MDI/MDIX ).

Više informacija
Operacijski sustav MiWiFi ROM; OS baziran na visoko prilagođenoj verziji OpenWRT; podržava Web, Android, iOS
Brzina procesora (CPU) MT7628DA; 16 + 64 MB
Mogućnosti x2 10/100M self-adaptive LAN ports ulaza (Auto MDI/MDIX) x1 10/100M self-adaptive WAN port ulaz (Auto MDI/MDIX) 4 vanjske višesmjerne antene visokog pojačanja (x2 2.4G s maksimalnim pojačanjem od 5 dBi, x2 5G s maksimalnim pojačanjem od 6 dBi) Prirodna disipacija topline 2 svjetlosna indikatora Reset gumb
Boja Bijela
Dimenzije 188 x 100.5 x 175 mm
Napišite recenziju
Recenzirate:Mi Router 4A - Router