Mi Smart LED Desk Lamp Pro - Stolna svjetiljka

120,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
39492

Mi Smart LED Desk Lamp Pro može osvijetliti cijeli stol, a moguće ju je podesiti u više kutova i načina kako bi rasvjeta zadovoljavala različite scenarije poput čitanja i pisanja! Dizajnirana je kako bi osvijetlila do 1.2 m2, a može svijetliti do 700 lumena i ima visoki index boja od Ra 90. Ima mogućnost podesiti temperaturu boja i svjetlinu od 2500 K do 4800 K kako bi stvorili specifičnu atmosferu i rasvjetu koja zadovoljava trenutne potrebe. Lampa ima dugi vijek trajanja i može svijetliti do 25000 sati!

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Još više profesionalne rasvjete uz 3D osvijetljenje cijele radne površine!

Mi Smart LED Desk Lamp Pro može osvijetliti cijeli stol, a može se podesiti u više kutova kako bi rasvjeta zadovoljavala različite scenarije poput čitanja i pisanja ili nekog drugog rada. Dizajnirana je kako bi osvijetlila do 1.2 m2 i pokrila sve potrebe svijetla u svakom kutu. 

Lampa može svijetliti do 700 lumena i ima visoki index boja od Ra 90. Ima mogućnost podesiti temperatura boja i svjetlinu od 2500 K do 4800 K kako bi stvorili specifičnu atmosferu i rasvjetu koja zadovoljava trenutne potrebe. Može je se podesiti u više načina, odnosno način čitanja i fokus način koji se može podešavati i kroz aplikaciju.
Fokus način rada je vrsta mjerača vremena koji uključuje Pomodoro tehniku za povećanje produktivnosti. Postavite svoje „razdoblje fokusa“ i lampa će Vas obavijestiti kada je razdoblje završilo. Fokusni način rada smanjuje udio plave svjetlosti s elektroničkih zaslona i štiti oči te poboljšava radnu učinkovitost.
Način rada za čitanje ugodan je za oči i smanjuje umor za vrijeme dužeg čitanja što potvrđuje TÜV Rheinland certifikat, a preporučuje ju i Care Quality Commission. Neutralna temperatura boje od 4000 K poboljšava pozornost, sprječava umor očiju i omogućuje glatko čitanje i kroz nekoliko sati!

Lampa ima dugi vijek trajanja i može svijetliti do 25000 sati! Mi Smart LED Desk Lamp Pro se može upariti i s drugim pametnim uređajima te je se može paliti i gasiti, odnosno kontrolirati i preko glasa. Jednostavno ju je upravljati, samo pritiskom na gumb možete prilagoditi svoju omiljenu funkciju i osvjetljenje, odabrati odgodu gašenja i slično. Ima elegantan dizajn koji ne zauzima puno prostora i sjajno se uklapa uz svaku radnu površinu. 

Više informacija
Boja Bijela
Povezivanje Bluetooth 4.2, Wi-Fi 2.4 GHz
Temperatura boje 2500 K ~ 4800 K
Svjetlosni tok 700 lm
Raspon boja Ra 90
Kompatibilnost Android 4.4+ ili iOS 9+
Snaga 14 W
Dimenzije 410 x 161 x 552 mm
Masa 3 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Mi Smart LED Desk Lamp Pro - Stolna svjetiljka