Xiaomi Wi-Fi Range Extender N300 - Pojačivač signala

11,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
52866

Osigurajte u svom domu internet i na teže dostupnim mjestima zahvaljujući Mi Wi-Fi Extender N300 pojačivaču signala koji dolazi s 2x2 vanjskom antenom omogućavajući tako brzinu prijenosa od 300 Mbps. Dizajniran za pojačavanje signala postojećih Wi-Fi rutera ovaj pojačivač istovremeno podržava do 16 spojenih uređaja te uvijek nudi stabilnu vezu. 

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Osigurajte svoju Wi-Fi mrežu na teže dostupnim mjestima!

Xiaomi Wi-Fi Range Extender N300 bežično se povezuje na vaš postojeći ruter te omogućuje proširenje signala i na teže dostupna mjesta u vašem domu. Time osigurava pouzdan i brz internet za uređaje poput prijenosnih računala, tableta, mobilnih uređaja i igraćih konzola. Želite li poboljšati svoje iskustvo igranja i gledanja filmova iskoristite mogućnosti N300 pojačivača signala koji sada dolazi s 2x2 vanjskom antenom kako bi se održala brzina prijenosa od 300 Mbps. Najbolja veza odabire se automatski kako bi se omogućilo najbolje iskustvo bilo kada i bilo gdje. 

Uređaj je dizajniran za pojačavanje signala postojećeg Wi-Fi rutera i iz tog razloga prilikom spajanja uređaja morate odabrati koju mrežu želite proširiti. Prilikom uparivanja s ruterom na pojačivaču će titrati žuti indikator, a kada se uparivanje dovrši indikator će zasvijetliti plavo. Xiaomi Wi-Fi Range Extender N300 podržava istovremeno do 16 spojenih uređaja i uvijek nudi stabilnu vezu.

Putem aplikacije Mi Home u svakom trenutku pratite trenutnu jačinu signala, a uređaj pozicionirajte između rutera i točke gdje je pokrivenost signalom slabija. 

Više informacija
Brand Xiaomi
Brzina procesora (CPU) MT7628K
Ulazni parametri 100-240V/0.35A
Mogućnosti 2 vanjske antene ROM 2MB RAM 8MB
Boja Bijela
Dimenzije 80 x 54 x 70mm
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Wi-Fi Range Extender N300 - Pojačivač signala