Redmi Buds 5 Sky Blue - Bežične slušalice

Posebna cijena 34,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 49,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
49906

Redmi Buds 5 nisu samo slušalice, one su i vaš modni dodatak kojim upotpunjavate svoj stil i osobnost! U svojim najdražim glazbenim notama uživajte baš zahvaljujući njima jer upravo ove slušalice isporučuju savršeno jasan zvuk, a pomoću poništavanje buke od 46 dB prilagodite zvuk u slušalicama lako gdje god se nalazili. Kapacitet baterije od 470 mAh pobrinuti će se da ostanete u fokusu jer bez punjenja slušalice traju i do 10 sati.

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Ništa osim vašeg ritma!

Klasični dizajn Redmi Buds 5 osmišljen je da pruži udobnost i savršeno iskustvo nošenja u svakom trenutku, a kućište za punjenje slušalica svojim dizajnom doprinosi eleganciji i kompaktnosti za što lakše korištenje. Napredni Bluetooth 5.3 omogućuje jednostavno i brzo povezivanje s uređajem, a komunikacijski radijus od 10 metara nudi stabilnu vezu. 


Redmi Buds 5 svojim korisnicima omogućuju nezaboravno iskustvo otklanjanja buke. Uronite u svoj ritam, a svijet ostavite na čekanju zahvaljujući aktivnom poništavanju buke (ANC) od 46 dB. Pomoću tri načina za uklanjanje buke: duboko, uravnoteženo i lagano uklanjanje omogućava vam da prilagodite zvuk ovisno o scenariju i okruženju u kojem se nalazite kako bi ostali svjesni što se događa oko vas dok uživate u glazbi. 


Dva ugrađena mikrofona učinkovito izvlače glasovone zvukove s preciznošću i filtriraju vanjsku buku, tako da se čini kao da s osobom razgovarate uživo bez ikakvih smetnji. Poslušajte sve detalje pomoću vrhunskog Hi-Fi zvuka! S 12,4 mm visokom polimernom titanskom obloženom dijafragmom Redmi Buds 5 pružaju snažan zvuk s iznimnom jasnoćom što je savršena specifikacija za ljubitelje kvalitetnog zvuka. Nezavisna zvučna komora osigurava izvrstan dinamički frekvencijski odziv i konzistentnost zvuka, stvarajući realističnije i sveobuhvatnije iskustvo s različitim slojevima zvukova. 


Baterija je ključna, a Redmi Buds 5 to i znaju! S 54 mAh kapacitetom baterije u svakoj slušalici i 480 mAh kapacitetom baterije kućišta, Redmi Buds 5 pružaju dugotrajno uživanje u glazbi bez potrebe za čestim nadopunjavanjem. Kada je ANC isključen uživajte u glazbi i do 10 sati bez punjenja slušalica, a ako koristite kućište za punjenje trajanje baterije je i do 40 sati. 


Prilagodite uklanjanje buke i kontrole dodirom preuzimanjem Xiaomi Earbuds App. putem koje upravljajte svojim optimalnim zvukom. 

Više informacija
Brand Xiaomi
Boja Plava
Povezivanje Bluetooth 5.3
Kapacitet baterije 150 mAh (slušalica), 500 mAh (kućište)
Poništavanje buke (ANC) Da
Domet do 10 m
Dimenzije Slušalica: 29.5 × 21.4 × 23.5 mm / Kućište: 61 × 50 × 24.6 mm
Masa 5 g (slušalica) - 42 g (s kućištem)
Napišite recenziju
Recenzirate:Redmi Buds 5 Sky Blue - Bežične slušalice