OUTLET Redmi Smart Band Pro - Pametna narukvica

Posebna cijena 33,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 53,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
36167

Napomena: izložbeni primjerak
Jamstvo: 6 mjeseci 

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Za cjelodnevno praćenje zdravlja!

Veliki 1.47“ AMOLED zaslon daje sjajno vizualno iskustvo te veći i jasniji prikaz sadržaja. Uređaj nudi veliki raspon boja i jasan prikaz sadržaja čak i pod jarkim svjetlom. Prilagodite izgled sata po svom stilu, želji i raspoloženju i birajte između više od 50 pozadina i tema kroz aplikaciju!

Lagan je i ugodan za nošenje tijekom cijelog dana. Narukvica nudi više od 110 fitness načina i 15 profesionalnih načina vježbanja te ima mogućnost praćenja sagorjelih kalorija, otkucaje srca i trajanje vježbanja. Ima mogućnost praćenja niza sportova i aktivnosti, uključujući i Yogu te trčanja. Narukvica može automatski detektirati 3 fitness načina (trčanje na traci, vanjsko trčanje i hodanje) te automatski početi mjeriti aktivnost. Narukvica dolazi s 5 ATM vodootpornosti kako bi ga mogli koristiti i za vrijeme plivanja ili kupanja. 

Redmi Smart Band Pro prati vaš broj otkucaja srca u stvarnom vremenu 24 sata na dan i daje precizne preglede u grafikonima koji se lako čitaju. Traka će vibrirati kako bi vas upozorila kada vam otkucaji srca ispadnu iz sigurne zone. Redmi Smart Band Pro pažljivo i precizno prati i kvalitetu vašeg sna, razinu stresa, razinu kisika u krvi, a nudi vježbe dubokog disanja za relaksaciju te može pratiti i žensko zdravlje, odnosno menstrualni ciklus, i tako pomaže u svemu vezano za zdravlje. 

Osim što mjeri vaše aktivnosti, Smart Band Pro ima više korisnih značajki kao što je primjerice reprodukcija glazbe, vremenska prognoza, obavijesti, obavijest o dolaznom pozivu, upozorenja u mirovanju i alarm. Pametna narukvica ima jednostavno i stabilno punjenje magnetskim dodirom, a baterija traje i do 14 dana uz standardno korištenje.

Više informacija

Više informacija
Boja Crna
Veličina zaslona 1.47"
Tip zaslona AMOLED
Rezolucija 194 x 368 px
Povezivanje Bluetooth 5.0
Senzori 3-osni akcelerometar 3-osni žiroskopski senzori PPG senzor Senzor svjetlosti
Duljina remena 130 - 220 mm
Dimenzije 42.05 x 24.45 x 10.15 mm
Masa 15 g (bez remena)

Recenzije

Napišite recenziju
Recenzirate:OUTLET Redmi Smart Band Pro - Pametna narukvica