Xiaomi Electric Scooter 4 - Električni romobil

Posebna cijena 399,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 559,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
46443

Xiaomi Electric Scooter 4 dolazi uz maksimalnu izlaznu snagu od 600W i maksimalnu brzinu od 25km/h te time omogućuje sigurnu i ugodnu vožnju gradskim ulicama, a jednim punjenjem može prijeći do 35 km udaljenosti! Scooter 4 dolazi uz 3 načina vožnje i poboljšanim sustavom kočenja

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Za ugodne i sigurne vožnje!

Odvezite se u nove avanture uz Xiaomi Electric Scooter 4 koji dolazi uz maksimalnu izlaznu snagu od 600W koja omogućuje još jednostavniju i udobniju vožnju! Scooter 4 ima maksimalnu brzinu od 25km/h te time omogućuje sigurnu i ugodnu vožnju gradskim ulicama, a jednim punjenjem može prijeći do 35 km udaljenosti!

Xiaomi Electric Scooter 4 potpuno zadovoljava propise sigurnosti i time omogućuje puno sigurnije iskustvo vožnje. Potrebno je samo 3 sekunde da bi se sklopio i pokrenuo, lagan je i prenosiv te ga je moguće sklopiti i staviti u automobil ili jednostavno prenijeti do stana. Dolazi s dvostrukim sustavom kočenja, odnosno nadograđenim diskom kočnice s dvostrukim djelovanjem na stražnjem kotaču koje poboljšava učinkovitost kontrole zajedno s E-ABS sustavom na prednjem kotaču. Sustav za obnovu kinetičke energije (KERS) obnavlja kinetičku energiju vozila u pokretu tijekom kočenja. Pneumatske gume od 10 inča učinkovito apsorbiraju udarce i sprječavaju proklizavanje kako bi svaka vožnja bila sigurna i ugodna!  Prilagodite vožnju vašim potrebama između tri načina vožnje: pješački način, standardni i sportski način vožnje! U aplikaciji Xiaomi Home mogu se pratiti brzina vožnje, stanje baterije i povijest vožnje! Na volanu se također nalazi i display koji prikazuje trenutnu brzinu, bateriju i druge važne informacije!

Uputite se u nove avanture sa Xiaomi Scooter 4 električnim romobilom!

 

Napomene:
Nagib se mjeri po usponu od 10 m i brzini 15 km/h. Brzina pri napuštanju padine bi treba biti veća od 6 km/h.
Brzina od 25 km/h izmjerenja je u uvjetima temperature (25 ± 5)°C i prosječne brzine vjetra ≤3 m/s s ukupnim opterećenjem od 75 ± 5kg i razinom baterije od 70% ± 10%. Maksimalna brzina u ispitnom području izmjerena je tahometrom ili Bluetoothom i instrumentnom pločom.
Doseg od 35 km izmjerena je na ravnoj cesti s potpuno napunjenom baterijom i opterećenjem od 75 kg uz konstantnu brzinu od 15 km/h sve dok se nije prestao micati.

Više informacija
Boja Crna
Snaga 300 W
Maksimana brzina 25 km
Kapacitet baterije 7650 mAh
Domet do 35 km
Mogućnost sklapanja Da
Veličina gume 10"
Dimenzije 1143 x 430 x 1170 mm
Masa 17.2 kg
Sadržaj pakiranja Xiaomi Electric Scooter 4, punjač, imbus ključ T-oblika, produžno crijevo, vijak x5
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Electric Scooter 4 - Električni romobil