Xiaomi Electric Scooter 4 Go - Električni romobil

335,00 EUR
Dostupnost: Nedostupno
SKU:
45482

Idealan za ugodne gradske vožnje uz snagu od 250 W kojom može preći do 18 km udaljenosti uz maksimalnu brzinu od 20 km/h. Nadograđene performanse, dvostruki sustav kočenja, KERS sustav i jako osvjetljenje omogućuju potpuno sigurne dnevne i noćne vožnje!

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Bilo na posao ili u grad u shopping, Xiaomi Electric Scooter 4 Go je idealno prijevozno sredstvo koje ima dovoljne performanse za dnevna putovanja! Scooter 4 Go ima snagu od 250 W koja vas može odvesti do destinacije od 18 km uz maksimalnu brzinu od 20 km/h. Uz nadograđeni hardver (novi sklopivi dizajn) i softver u potpunosti zadovoljava EN17128:2020 propise te time pruža znatno sigurnije iskustvo vožnje. Opremljen je jakim prednjim svjetlima koji iako su jako neće zaslijepiti druge vozače i pješake, a upečatljiva stražnja svjetla i sveobuhvatni reflektori pružaju sigurniju noćnu vožnju jer povećavaju vidljivost u prometu. 

Xiaomi Electric Scooter 4 Go ima minimalističan dizajn, no opet uglađen i elegantan te lagan i prenosiv! Uz klasičnu crnu nijansu ima i nijanse narančaste boje na gumama koje ga posebno ističu! Sklopite ga i prenesite vrlo jednostavno, pohranite u automobil ili prenesite preko stubišta. Povezivanjem na Xiaomi Home aplikaciju možete provjeravati brzinu vožnje i preostalu snagu! Scooter dolazi uz dvostruki sustav kočenja, bubanj kočnicu na stražnjem kotaču i E-ABS sustav na prednjem kotaču koji skraćuje put kočenja i osigurava sigurno zaustavljanje. Sustav za obnovu kinetičke energije (KERS) obnavlja kinetičku energiju vozila u pokretu. Gume su izrađene od čvrstog materijala od 8.1 inča koje ne zahtijevaju dodatno održavanje! Uživajte u ugodnim, sigurnim, a ponajviše zabavnim vožnjama!

 

Napomene:
Nagib se mjeri po usponu od 10 m i brzini 15 km/h te s opterećenjem od 75 kg ± 5 kg.
Brzina od 20 km/h izmjerenja je u uvjetima temperature (25 ± 5)°C i prosječne brzine vjetra ≤3 m/s i razinom baterije od 50%. Maksimalna brzina u ispitnom području izmjerena je tahometrom ili Bluetoothom odnosno instrumentnom pločom.
Doseg od 18 km izmjeren je na ravnoj cesti s potpuno napunjenom baterijom i opterećenjem od 75 kg ± 5kg uz konstantnu brzinu od 15 km/h sve dok se nije prestao micati.

Više informacija
Boja Crna
Snaga 250 W
Maksimana brzina 20 km
Kapacitet baterije 7650 mAh
Nosivost 90 kg
Kut nagiba 10%
Domet do 18 km
Mogućnost sklapanja Da
Veličina gume 8.1"
Dimenzije 1088 x 420 x 1173 mm
Masa 13.65 kg
Sadržaj pakiranja Xiaomi Electric Scooter 4 Go, punjač, kabelski lokot
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Electric Scooter 4 Go - Električni romobil
Vaša ocjena