Xiaomi Electric Scooter 4 Lite - Električni romobil

Posebna cijena 369,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 369,00 EUR
Dostupnost: Nedostupno
SKU:
46419

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite dolazi uz izlaznu snagu od 300 W i maksimalnu brzinu od 25 km/h koje zajedno omogućuju još jednostavniju i udobniju vožnju romobilom. Scooter 4 Lite ima dvostruki sustav kočenja kako bi osigurao sigurnu vožnju za sve uzraste! 

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Vožnja sa stilom!

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite dolazi uz izlaznu snagu od 300W i maksimalnu brzinu od 25 km/h koje zajedno omogućuju još jednostavniju i udobniju vožnju romobilom. Uz nadograđeni hardver i softver u potpunosti zadovoljava propise sigurnosti za još sigurniju vožnju. Scooter 4 Lite dolazi uz novi sklopivi dizajn u kojem je potrebno samo tri sekunde kako bi Scooter sklopili, a možete ga i jednostavno prenositi, postaviti u prtljažniku automobila i slično. Scooter dolazi s T oblikom volana i displayom koji prikazuje najosnovnije informacije o vožnji. Ima 3 načina brzine: pješački način do 6 km/h, standardni do 20 km/h i sportski način u kojem ide do 25 km/h. Nakon uparivanja romobila s telefonom i spajanjem na Xiaomi Home možete provjeravati brzinu vožnje, bateriju i povijest vožnje. Xiaomi Electric Scooter 4 Lite dolazi uz dvostruki sustav kočenja – bubanj kočnicu na stražnjem kotaču i E-ABS sustav na prednjem kotaču koji skraćuje put kočenja i osigurava sigurno zaustavljanje. Sustav za obnovu kinetičke energije (KERS) obnavlja kinetičku energiju vozila u pokretu tijekom kočenja, dok pneumatske gume od 8.5“ učinkovito podnose udarce i sprječavaju proklizavanje tako da je siguran za sve uzraste i ljubitelje romobila!

 

Napomene:
Nagib se mjeri po usponu od 10 m i brzini 15 km/h te s opterećenjem od 75 kg ± 5 kg.
Brzina od 25 km/h izmjerenja je u uvjetima temperature (25 ± 5)°C i prosječne brzine vjetra ≤3 m/s s ukupnim opterećenjem od 75 ± 5kg i razinom baterije od 70% ± 10%. Maksimalna brzina u ispitnom području izmjerena je tahometrom ili Bluetoothom odnosno instrumentnom pločom.
Doseg od 20 km izmjeren je na ravnoj cesti s potpuno napunjenom baterijom i opterećenjem od 75 kg uz brzinu od 15 km/h sve dok se nije prestao micati.

Više informacija
Boja Crna
Snaga 300 W
Maksimana brzina 25 km
Kapacitet baterije 5200 mAh
Nosivost 100 kg
Kut nagiba 14%
Domet do 20 km
Mogućnost sklapanja Da
Veličina gume 8.5"
Dimenzije 1110 x 440 x 1145 mm
Masa 15.6 kg
Sadržaj pakiranja Xiaomi Electric Scooter 4 Lite, punjač, imbus ključ T-oblika, produžno crijevo, vijak x5
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Electric Scooter 4 Lite - Električni romobil
Vaša ocjena