Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) - Električni romobil

Posebna cijena 549,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 619,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
53931

Zabavnu, udobnu i sigurnu vožnju osigurat će vam Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen). Velikom izlaznom snagom motora od 1000 W uz maksimalnu brzinu od 25 km/h s lakoćom se odvezite od starta do cilja. Scooter s jednim punjenjem ima mogućnost proći i do 60 km, a to je omogućeno pomoću snažne 468 Wh baterije. Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) ima ugrađene pokazivače smjera u upravljač romobila kako bi osigurao visoku sigurnost tijekom vožnje što omogućava da sudionici u prometu koji se nalaze iza ili ispred vas budu na vrijeme informirani o vašem sljedećem potezu. 

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Elegantno putovanje na posao!

Odaberite vožnju sa stilom bilo da idete na posao ili u vožnju gradom. Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) dolazi s 1000 W maksimalne izlazne snage motora za udobniju i lakšu vožnju gdje god se uputili. Opustite se u vožnji jer Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) može ići na nagibe do 20 % uz mogućnost vožnje do 60 km udaljenosti s jednim punjenjem uz maksimalnu brzinu i do 25 km/h. Uživajte u vožnji i odaberite jedan od tri načina rada: pješački do 6 km/h, standardni do 15 km/h i sportski do 20 km/h. 

Kako bi se povećala i osigurala sigurnost za vrijeme vožnje Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) ima ugrađene i pokazivače smjera. Standardni E-Mark certificirani pokazivači smjera integrirani su u upravljač, donoseći minimalističku i elegantnu estetiku u pogledu dizajna, no istovremeno visoko osiguravanje sigurnosti u vožnji. Nadograđeno automatsko prednje svjetlo oslobodit će Vaše ruke automatskim uključivanjem/isključivanjem ovisno o svjetlini okoline u kojoj se nalazite. Veće i svjetlije stražnje svjetlo uključit će se automatski uz prednje svjetlo, a prilikom kočenja postaje svjetlije kako bi na vrijeme upozorili vozila ili vozače koji se nalaze iza vas, osiguravajući u svakom trenutku sigurnu vožnju. 

Dizajn koji odiše elegancijom i lakoćom uz tijelo od ugljičnog čelika ono je što krasi Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen), a sklopivi mehanizam za samo 3 sekunde omogućuje da ga brzo i efikasno prenesete ili spremite gdje god željeli. Provjerite brzinu vožnje ili preostalu snagu baterije u stvarnom vremenu zahvaljujući mogućnosti povezivanja putem Mi Home aplikacije

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) dolazi uz nadograđenu disk kočnicu s dvostrukim djelovanjem na stražnjem kotaču i poboljšava učinkovitost kontrole, zajedno s E-ABS sustavom na prednjem kotaču čini put kočenja značajno kraćim. Izvrsnu energetsku učinkovitost omogućuje i KERS sustav za oporavak kinetičke energije čime prilikom duljeg kočenja vraća kinetičku energiju vozila produžujući domet vožnje. Scooter dolazi s 10“ gumom bez zračnica koja učinkovito apsorbira udarce i sprječava mogućnost klizanja. Prianjanje je poboljšano uz veću površinu kontakta gume s tlom što prilikom vožnje u zavoju osigurava stabilnost i sigurnost vožnje.   

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) ima ultra snažnu 468 Wh bateriju (10000 mAh), te s iznimnom lakoćom osigurava vožnju od starta do cilja maksimalne nosivosti do 120 kg. Nadzorna ploča na volanu uređaja korisniku prikazuje nekoliko važnih podataka poput brzine, baterije i načina rada, a na volanu se može pronaći i gumb kojim se uređaj može uključivati/isključivati ili mijenjati brzine

Više informacija
Brand Xiaomi
Boja Crna
Snaga 1000 W
Maksimana brzina 25 km
Kapacitet baterije 10000 mAh
Nosivost 120 kg
Kut nagiba 20%
Domet do 60 km
Mogućnost sklapanja Da
Veličina gume 10"
Dimenzije 1150 x 570 x 1215 mm
Masa 19 kg
Sadržaj pakiranja Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen), punjač, imbus ključ T-oblika, vijak 5x, punjač romobila
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) - Električni romobil