Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5" - Tablet za pisanje i crtanje

26,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
28505

Tablet s olovkom na koji možete pisati podsjetnike, bilješke sa sastanka, vježbati i crtati s djecom i štošta drugo! Olovka piše tanko i precizno, a napisano je moguće i zaključati do idućeg korištenja! 

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Tablet za pisanje i crtanje!

Prilagođeni LCD materijal rukopis čini prirodnim i jasnim za čitanje! Olovka ostavlja trag u plavo-zelenoj nijansi i sličan je pravom rukopisu uz osjećaj kao da pišete na papiru. Tablet ima tehnologiju visoke osjetljivosti na pritisak koja omogućuje da se debljina rukopisa mijenja prilikom pisanja, a možete koristiti i prst za pisanje ili crtanje. Magnetska Stylus olovka ultra je lagana i jednostavna za korištenje, a zahvaljujući magnetu lako se postavlja na originalno mjesto i nema straha od padanja. Olovku mogu koristiti i odrasle, ali dječje ruke bez dodatnih umaranja – pišite bilješke, podsjetnike ili kratke poruke, a djeca mogu uživati u crtanju i pisanju ili vježbanju školskih zadataka! Jednim pritiskom na gumb možete očistiti cijeli sadržaj na zaslonu, a sporedni klizni prekidač služi za zaključavanje sadržaja koji ste napisali. Tablet ima dugi vijek trajanja baterije pa čak i do godinu dana ako ga ne koristite tako često. Lagan je i praktičan, tanak samo 7 mm, te ga možete uvijek nositi sa sobom i koristiti kada zatreba. Tablet ne zrači i bezopasan je za djecu!

 

Napomena: Na tablet se ne mogu skidati aplikacije ili igrati igrice, ovaj tablet se isključivo koristi za pisanje i crtanje

Više informacija
Boja Bijela
NFC Ne
FM Radio Ne
Dimenzije 214 x 300 x 7.2 mm
Masa 350 g
Sadržaj pakiranja Tablet Olovka za tablet
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5" - Tablet za pisanje i crtanje