Xiaomi Noise Cancelling In-Ear Earphones - Žične slušalice

56,00 EUR
Dostupnost: Nedostupno
SKU:
16328

Isključite se od gradske, prometne ili uredske buke uz Mi Noise Cancelling Earphones! Žične slušalice dolaze s 3.55 mm jack ulazom i izvanrednom kvalitetom zvuka uz bogat bas! Slušalice imaju ugrađeni kontrolor s ugrađenim mikrofonom, mogućnost javljanja na pozive, prebacivanje pjesama, kontrolu glasa i smanjivanje buke!

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Nema više problema s bukom!

Za sve ljubitelje žičnih slušalica, dugih putovanja i ako se želite isključiti iz prometne ili uredske buke, slušalice Mi Noise Canceling odličan su izbor!

Slušalice imaju mogućnost aktivnog smanjivanja buke! Posebni dizajn omogućuje izdvajanje maksimalne ljepote iz bilo koje vrste glazbe, istovremeno pružajući aktivno smanjenje nepotrebnih zvukova. Osim što imaju izrazito visoku kvalitetu zvuka i bogat bas, mogu potisnuti buku za više od 25 dB. Dolaze s kontrolorom/kutijicom smještenim na sredini žice koji sadrži mogućnost javljanja na pozive, ugrađeni mikrofon, smanjivanje buke, prebacivanje pjesama i kontrolu glasa! Kutijica osigurava da buka ne ulazi i ne ometa slušanje najdraže glazbe! Slušalice dolaze s 3.55 mm jack ulazom kako bi se mogli spojiti na odgovarajuće uređaje!
Udobne su i ugodne na dodir te su prigodne za dugo korištenje! 

Više informacija
Boja Crna
Poništavanje buke (ANC) Da
Razina zvuka 113 dB
Dimenzije 1.25 m duljina kabela
Masa 20 g
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Noise Cancelling In-Ear Earphones - Žične slušalice