Xiaomi Outdoor Camera CW300 - Nadzorna kamera

52,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
54217

Xiaomi outdoor Camera CW300 vaš dom čini sigurnim čak i u trenutcima kada niste u blizini. Objektiv s velikim otvorom blende od 4 MP osigurava snimanje i najsitnijih detalja zadržavajući jasnoću slike čak i kada se zumira. Kamera ima ugrađena dva infracrvena i dva bijela LED svijetla omogućujući vrhunsku sliku u boji i tijekom noćnog snimanja. Uz AI ljudsku detekciju kamera ima mogućnost prilikom detektiranja pratiti pokrete te uključiti zvučni alarm kako bi s vašeg posjeda otjerala uočene uljeze, a na vaš pametni uređaj putem Mi Home aplikacije šalje alarm obavijesti. Dvosmjerna komunikacija pruža glasan i čist zvuk neovisno o vanjskim uvjetima. 

 

Napomena: 
*MicroSD kartica kupuje se zasebno
*Odabere li se montaža na stup, obruč za montažu potrebno je kupiti zasebno 

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Pametna sigurnost u svim vremenskim uvjetima!

Xiaomi Outdoor Camera CW300 izrađena je i zamišljena za vanjsku upotrebu kako bi svoj dom uvijek osigurali vrhunskom kvalitetom sigurnosti. Kamera nudi nevjerojatne detalje uz objektiv s velikim otvorom blende od 4 MP i daje oštre 2.5K slike zadržavajući jasnoću čak i kada se zumira. Ugrađena 2 infracrvena i 2 bijela svijetla poboljšavaju snimku tijekom noći omogućujući kameri snimanje u boji čak i za vrijeme tamnog okruženja. Dogodi li se detektiranje pokreta u noćnim satima LED diode automatski se pale, te na učinkovit način mogu zaustaviti nepoželjne radnje na vašem posjedu. 


Veći kut gledanja za više bezbrižnosti osiguran je uz vodoravne i okomite kadrove snimanja, kako bi se kamera mogla rotirati u svim smjerovima pokrivajući tako šire područje postižući veću produktivnost i zaštitu. Xiaomi Outdoor Camera CW300 podržava AI ljudsku detekciju, te integrirano prati kretnje osoba otkrivenih na kameri. Uoči li kamera kretnje automatski uključuje zvučni alarm s visokofrekventnim trepćućim svjetlom kako bi otjerala uljeze, a istovremeno na vaš pametni telefon putem Mi Home aplikacije šalje poruku alarma. Odaberite između dva načina pohrane videozapisa na MicroSD ili Cloud Storage.


S pomoću Mi Home aplikacije na koju je Xiaomi Outdoor Camera CW300 spojena na lak i jednostavan način možete pregledavati zabilježene videozapise, te tako uvijek biti u tijeku s aktualnim događajima. 


Kamera dolazi s ugrađenim visokoosjetljivim mikrofonom i visokokvalitetnim zvučnikom velike snage za dvosmjernu komunikaciju osiguravajući glasan i čist zvuk i u složenim vanjskim uvjetima. 


Recite zbogom kašnjenju jer Xiaomi Outdoor Camera CW300 podržava Wi-Fi mrežu od 2.4GHz i ugrađeni Ethernet priključak kako bi po svojoj želji mogli odabrati željeni način povezivanja. Mogućnost izbora između dva načina priključivanja vezu čini stabilnijom, smanjujući prekide i pružajući savršeno korisničko iskustvo. 


Fleksibilna instalacija u vanjskim prostorima s tri moguća načina ugradnje
•    Stropna montaža
•    Bočna montaža
•    Montaža na stup

Više informacija
Brand Xiaomi
Rezolucija 2560 x 1440 px
Noćni način rada Da
Kut leće 108°
Kapacitet baterije Napajanje kablom
Povezivanje Wi-Fi 2.4 GHz
Vanjska / Unutarnja Vanjska
Vodootpornost IP66
Video formati H.265
Pohrana podataka MicroSD kartica do 256 GB (nije uključena) / pohrana u oblak
Radni uvjeti -30°C to 60°C
Boja Bijela
Dimenzije 168 × 100 × 123 mm
Masa 487 g
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Outdoor Camera CW300 - Nadzorna kamera