Xiaomi Smart Pen (2nd Gen) - Olovka za tablet (Pad 5/6)

109,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
47092

Za još jednostavnije surfanje i listanje po vašem Pad 5 ili Pad 6 tabletu tu je nova generacija Xiaomi Smart Pen olovke!

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Unaprijeđena i udobnija olovka!

Za još jednostavnije surfanje i listanje po vašem Xiaomi Pad 5 ili Pad 6 tabletu tu je nova generacija Xiaomi Smart Pen olovke!


Konusni dizajn olovke od 26° bliže je vrhu tako da ne blokira pogled dok pišete po tabletu. Obložena je s fleksibilnim materijalom koji ima 3 puta veću otpornost na grebanje i habanje. Njen pritisak simulira iskustvo pisanja na pravom papiru i omogućuje vam da pišete glatko i oštro! Kompatibilna je samo sa Xiaomi Pad 5 i Xiaomi Pad 6 uređajima, lagana je i ugodna na dodir, a ima 4096 razinu osjetljivosti na pritisak te kako je pritisak jači olovka proizvodi oštrije linije na tabletu.


Osim gore navedenog, Xiaomi Smart Pen druge generacije ima i poboljšano trajanje baterije i stabilniju povezivost. Dolazi s dva multi-funkcionalna gumba za brže izvršavanje radnje; primjerice držanjem primarnog gumba i dodirom olovke na zaslon otvaraju se „Bilješke“ ili dodirom glavnog gumba prebacuje se izgled četkice u bilješkama. Držanjem sekundarnog gumba i dodirom na zaslon može se snimiti cijeli zaslon (screenshot) ili pritiskom sekundarnog gumba u bilješkama jednostavno se prebacuju boje.

Više informacija
Boja Bijela
Brzina osvježavanja 240 Hz
NFC Ne
FM Radio Ne
Mogućnosti Level 4096 osjetljivosti 26° vrh od elastomera
Dimenzije 160 mm
Masa 13 g
Sadržaj pakiranja Xiaomi Smart Pen (2. generacija) Vrh olovke ×1
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Pen (2nd Gen) - Olovka za tablet (Pad 5/6)