Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4 L - Friteza na vrući zrak

Posebna cijena 99,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 139,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
44577

Kuhajte zdravije, brže i jednostavnije uz Mi Smart Air Fryer Pro fritezu koja dolazi uz veći prostor za kuhanje i 11 unaprijed podešenih načina rada! Prilagodite temperaturu do 200° stupnjeva, kuhajte, pecite, fermentirajte i odmrzavajte namirnice uz topli zrak koji kruži 360°!

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Više prostora za kuhanje uz uvid u kuhanje!

Xiaomi Smart Air Pro Friteza omogućuje tri sloja toplinske izolacije, veći prostor u koji stane više sastojaka nego u prijašnjem modelu, a odlična je i za početnike ili one koji nisu skloni čestom kuhanju! Xiaomi Smart Air Fryer Pro dolazi s transparentnim prozorom koji nudi uvid u tijek kuhanja ili pečenja tako da nema potrebe za čestim otvaranjem friteze kako bi provjerili stanje!

Smart Air Friteza Pro ima 4 L volumena, a dolazi i uz ekskluzivnu rešetku za roštilj pomoći koje se može učinkovito iskoristiti prostora za kuhanje u koji može stati primjerice dva odreska ili 12 pilećih krilaca. Kuhanje, pečenje, fermentacija ili odmrzavanje – temperaturu možete prilagoditi od 40 °C do 200° C ovisno o tome što radite. Topli zrak kruži u 360°, a u kombinaciji s grijanjem od 1600 W omogućuje brzo povećanje temperature i pravilnu raspodjelu topline unutar friteze. Friteza omogućuje učinkovito kuhanje koje istiskuje masnoću iz hrane bez potrebe za dodatnim dodavanjem ulja te time nudi niskomasnu i zdravu prehranu! Vanjska strana mesa bit će fina i hrskava dok će unutrašnjost biti mekana.

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L dolazi uz OLED zaslon gdje se temperatura i vrijeme kuhanja mogu jednostavno podešavati jednim okretanjem i pritiskom, a može i podsjetiti kada da promućkate ili protresete hranu. Nudi 11 unaprijed podešenih načina rada i mogućnost zakazivanja kuhanja i do 24 h unaprijed, a potrebno je samo postaviti hnamirnice unaprijed u fritezu i namjestiti vrijeme kuhanja. Košara je dizajnirana od dvoslojnog neprianjajućeg materijala kako bi bilo otpornije od grebanja i jednostavnije za čišćenje! 

Kuhajte kao profesionalac u Smart Air Fryer Pro fritezi čak i ako ste početnici jer Mi Home aplikacija nudi pristup i preko više od 100 recepata za pripremu hrane poput krumpirića, pohane piletine, prženog povrća, pilećih krilaca ili pak priprema jogurta i raznih kolačića. 

Dobar tek!

Više informacija
Boja Bijela
Povezivanje Wi-Fi 2.4 GHz
Snaga 1600 W
Mogućnosti OLED zaslon Zakazivanje kuhanja do 24 sata unaprijed Dizajn s prozorčićem
Dimenzije 251 x 335 x 304 mm
Masa 3.9 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4 L - Friteza na vrući zrak
Vaša ocjena