Xiaomi Smart Air Purifier Elite - Pročišćivač zraka

465,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
41586

Čuvajte zdravlje svog dišnog sustava! Xiaomi Purifier Elite smanjuje virus gripe A (H1N1) koji se prenosi zrakom i to za 99.9%. Podržava tri u jedan filtraciju od 99.97% čestica veličine od 0.3 mikrona što efektivno uklanja alergene, prašinu i neugodne mirise tako da možete uživati u čistom zraku u svako doba dana!

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Čist zrak za zdrav život!

Xiaomi Smart Air Purifier Elite bez problema pročišćava sobu brzo i efektivno i izbacuje oko 10000L pročišćenog zraka u minuti! Bez problema pročišćava velike sobe uz brzinu pročišćavanja od 600 m³/h za sitne čestice, a pelud od 592 m³/h! Xiaomi pročišćivač Elite pogodan je za prostor kvadrature do 125 m², a izmjereno je da prostoriju od 10m2 može pročistiti za 3 minute, sobu od 16m2 za 4 minute, veliku sobu od 25m2 za 6 minuta i 10 minuta za sobu od 40m2.

Purifier Elite smanjuje virus gripe A (H1N1) koji se prenosi zrakom i to za 99.9% i tako štiti vaš dišni sustav od respiratornih problema. Podržava tri u jedan 99.97% filtraciju čestica veličine od 0.3 mikrona što efektivno uklanja alergene, prašinu i neugodne mirise! Uz UV-C LED + plazma tehnologiju, uređaj efektivno uklanja bakterije i viruse i omogućuje čistu i zdravu okolinu te ima mogućnost spriječiti ponovno pojavu bakterija! Ima certifikat TUV Rheinland Allergy Care za specijalnu brigu za alergijski osjetljive ljude te pročišćuje prostoriju od 125 m2 dva puta u satu.

Ekološki je prihvatljiv i siguran te sadrži ciljanu sterilizaciju. 

Aktivni ugljen s visokim sadržajem joda i plazme zajedno snažno uklanjaju mirise kao što su dim cigarete, kuhinjski mirisi te neugodni poput smeća ili vanjski mio-mirisi. Zahvaljujući čistom zraku i niskoj razini buke možete uživati u dobrom snu! U načinu mirovanja ima niski šumom od 20,2 dB (A) koji omogućuje isključivanje zaslona kako ne bi bilo smetnji u kasnim noćnim satima. Ima mogućnost detekcije kvalitete zraka u stvarnom vremenu i automatsko podešavanje brzine pročišćivanja u automatskom načinu rada i sve to je prikazano na OLED zaslonu i u aplikaciji putem koje možete upravljati njime. U aplikaciji je moguće i odrediti način čišćenja ovisno o prostoriji, namjestiti vrijeme ili odrediti početak čišćenja te razne druge mogućnosti poput pratiti stanje filtera.

 Filter može trajati od 10 do 14 mjeseci, ovisno o učestalosti korištenja. 

Više informacija
Boja Bijela
Stopa isporuke čistog zraka (CADR) 600 m³/h
Područje pokrivenosti 100 m²
Razina zvuka ≤ 68 dB
Dimenzije 373 x 389 x 817 mm
Masa 6.5 kg
Sadržaj pakiranja x1 Xiaomi Smart Air Purifier Elite x1 Filtar x1 Kabel za napajanje x1 Korisnički priručnik
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Air Purifier Elite - Pročišćivač zraka
Vaša ocjena