Xiaomi Smart Blender - Blender

134,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
39481

Uživajte u najdražim napitcima pripremljenih u Xiaomi Smart Blenderu koji dolazi s 9 brzina i 8 različitih načina priprema hrane! Ima mogućnosti i dvostrukog načina miješanja vrućih i hladnih napitaka te drobljenje leda. Pripremite zdrave Smoothije, svjež i hladan sok ili pripremite fine juhe, kaše i umake!

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Jednostavna priprema napitaka!

Pripremite ukusne napitke po svojoj želji jer Xiaomi Smart Blender može pripremati do 1200 ml toplih i 1600 ml hladnih napitaka. Ima mogućnosti miješanja, dvostrukog način miješanja vrućih i hladnih napitaka te drobljenje leda. Jednostavno možete pripremiti ukusne poslastice poput osvježavajućih smoothieja, svježih sokova i ukusnih juha na 8 različitih načina pripreme. Xiaomi Smart Blenderom upravlja se okretanjem i pritiskom OLED kotačića s dvije sporedne tipke za jednostavno korištenje. U Manual modu možete regulirati brzinu okretanjem kotačića i za vrijeme blendanja. Okretanjem kotačića odabire se način rada, a ujedno služi i kao zaslon na kojem se prikazuje trenutna radnja. Dodirivanjem tipki za zakazivanje vremena i otkazivanje poštedjet će vas muke uz kontrolu jednim dodirom (može se zakazati do 12 h unaprijed).

Miješanje se može regulirati uz 9 promjenjivih brzina za delikatan okus što ovisi o teksturi voća/povrća koji se miješa. Ako je namirnica laganija i mekanija (kao što je jogurt ili banana) može se miješati na brzini od 1 do 3, a ako je namirnica kruta ili su sastojci tvrđi i gušći (kao što je maslac od kikirikija) može se miješati na brzini od 7 do 9.
Pomoću 8 oštrica od nehrđajućeg čelika može sjeckati pod više kutova i temeljito miješati. Debele, oštre i nazubljene oštrice od nehrđajućeg čelika omogućuju sjeckanje pod više kutova čak i onih najtvrđih sastojaka. Xiaomi Smart Blender ima ugrađeni grijač koji uz snagu od 800-950W omogućuje miješanje toplih napitaka i sastojaka, a borosilikatna staklenka prigodna je i za vruće i za one hladne napitke bez brige o pucanju. Svoje sastojke možete pripremiti navečer,  a ujutro će vas dočekati svježi obrok – ima mogućnost zakazivanja do 12 h unaprijed i 4 sata izolacije tako da može održavati vaš napitak toplim dok se ne probudite. 

Održavanje je vrlo jednostavno – odaberite način pranja (Cleaning mode) i samo usipajte vodu. Blender će čistiti u najvećoj brzini i tako vam uštedjeti vrijeme! Ima nekoliko zaštita, a to je da će automatski prestati raditi kada otvorite gornji poklopac, štiti od pregrijavanja i ne možete ga skinuti dok uređaj radi. 
Aplikacija Xiaomi Home ima pametno daljinsko upravljanje koje može pomoći u planiranju ili započinjanju miješanja na daljinu, slanja recepata u oblak i otključavanju svijeta hranjivih i ukusnih poslastica.  U aplikaciji se kriju i razni recepti koji mogu pomoći u pripremi novih napitaka i jela. 

Više informacija
Boja Bijela
Povezivanje Wi-Fi 2.4 GHz
Snaga 1000 W
Mogućnosti OLED zaslon 9 brzina 8 načina pripreme Miješanje, dvostruko miješanje, drobljenje leda
Dimenzije 188 x 222 x 436 mm
Masa 5.2 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Blender - Blender