Xiaomi Smart Camera C300 - Nadzorna kamera

48,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
42423

Xiaomi Smart Camera C300 prikazuje svaki detalj u oštroj 2K rezoluciji. Velika F1.4 aperatura i 6P leća osiguravaju odgovarajući unos svjetla za snimanje detalja slike uz potpuno nadograđenu leću za postizanje jasnije i preciznije slike. Kamera dolazi uz poboljšani noćni vid, a moguće ju je rotirati u 360° stupnjeva.

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Ne propusti niti jedan detalj!

Xiaomi Smart Camera C300 dolazi uz ultra-jasnu 2K kvalitetu slike i unaprijeđeni AI. Uživajte u detaljima i još boljem vizualnom iskustvu uz oštru 2K rezoluciju (1296p) dok velika F1.4 aperatura i 6P leća osiguravaju odgovarajući unos svjetla za snimanje detalja slike uz potpuno nadograđenu leću za postizanje jasnije i preciznije slike. Kamera ima poboljšani noćni vid koji omogućuje gledanje videozapisa u punoj boji čak i pri slabom osvjetljenju.

Omogućuje sigurnu pohranu u oblaku pomoću 128-bitnog naprednog standarda šifriranja. Uređaj ima kombinaciju primjene umjetne inteligencije s tehnologijom dubokog učenja i optimiziranim algoritmom koji učinkovito filtrira lažne alarme. Moguće je pratiti snimke i rotirati kameru u 360° i okomito u 108°. Podržava do 16x brzinu reprodukcije za brzo pretraživanje video zapisa pohranjenih na SD kartici, a moguće ju je instalirati i na mobitelu i na tabletu. Kamera je unaprijed instalirana s rotirajućom bazom i može se postaviti na stol, prozor ili zid. Ima mogućnost dvosmjerne komunikacije tako da možete razgovarati i putem kamere neovisno o tome gdje ste trenutno. 

Više informacija

Više informacija
Rezolucija 2304 x 1296 px
Noćni način rada Da
Kut leće 110°
Kapacitet baterije Napajanje kablom
Povezivanje Wi-Fi 2.4 GHz
Vanjska / Unutarnja Unutarnja
Video formati H.265
Pohrana podataka Micro SD kartica do 256 GB (nije uključena) / pohrana u oblaku
Mogućnosti Al prepoznavanje ljudi
Radni uvjeti -10° C ~ 40° C
Boja Bijela
Dimenzije 115 x 78 x 78 mm
Masa 349 g
Sadržaj pakiranja Xiaomi Smart Camera C300 Kabel za punjenje Komplet za zidnu montažu

Recenzije

Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Camera C300 - Nadzorna kamera