Xiaomi Smart Pet Food Feeder - Hranilica za kućne ljubimce

119,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
40587

Uz Xiaomi Smart Pet Food Feeder vaši kućni ljubimci uvijek će imati dostupnu hranu onda kada izbivate iz kuće. Sadrži dva senzora koji prate ostatak hrane i ispuštaju novu dozu, a kroz aplikaciju je moguće zakazati izbacivanje hrane u isto vrijeme. Može sadržavati oko 1,8 kg suhe hrane koja može zadovoljiti kućne ljubimce i do 10-ak dana. Odjeljak za hranu, miješalica za hranu, oštrica za doziranje i posuda za hranu izrađeni su od nehrđajućeg čelika te je hranilicu lako održavati.

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Uvijek dostupna hrana u svako doba dana!

Xiaomi Food Feeder izbacuje hranu u određeno vrijeme tako da možete biti sigurni da vaš kućni ljubimac neće ostati gladan dok ste vi na malom putu. Sadrži dva senzora koji prate ostatak hrane i ispuštaju novu dozu te bilježe radnje u aplikaciji. Xiaomi Smart Pet Food Feeder putem Mi Home aplikacije omogućuje kontrolu doziranja hrane svaki puta u isto vrijeme. Ondje možete odabrati vrijeme u koje će se ispuštati hrana i možete kontrolirati ispuštanje hrane iako ste recimo na poslu i izbivate od kuće.

Može sadržavati oko 1,8 kg suhe hrane koja može zadovoljiti mačke ili manje pse i do 15-ak dana. Ugrađen je sustav napajanja u nuždi nestanka struje ili prekida napajanja te sadrži i 4 AA baterije kako bi se osiguralo normalno ispuštanje hrane u takvim situacijama. Odjeljak za hranu, miješalica za hranu, oštrica za doziranje i posuda za hranu 340 su od nehrđajućeg čelika i u skladu s prehrambenim razredom. Posude za hranu su odvojive i mogu se normalno prati kako se ne bi nakupila masnoća. Trostruko jamstvo svježine i vodootpornost donose svježu i ukusnu hranu: 360° silikonski brtveni prsten za hranu, zamjenjivi uložak za sušenje hrane i skrivena okretna vrata hranilice održavaju hranu svježom.  Jedinstvena struktura točenja sa šest rešetki, fleksibilna mekana silikonska miješalica za hranu i oštrice za točenje testirani su na više od 10.000 ciklusa točenja kako bi se osiguralo glatko točenje putem širokog kanala koji učinkovito sprječava začepljenja.

Upute za korištenje:
U odjeljak za hranu mora ići samo suha hrana ili će u protivnom doći do kvara hranilice. Hranilica podržava suhu hranu promjera 5-12 mm (ovalnu i okruglu) i ne podržava smrznutu hranu i hranu posebnog oblika (kvadrat, polumjesec, peterokut i slično).

Više informacija
Boja Bijela
Snaga 5.9 W
Dimenzije 311 x 180 x 387 mm
Masa 3 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Pet Food Feeder - Hranilica za kućne ljubimce
Vaša ocjena