Xiaomi Sound Pocket Speaker 5 W - Prijenosni zvučnik

19,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
55688

Xiaomi Sound Pocket 5 W osim modernog višebojnog dizajna oduševit će i vrhunskom kvalitetom zvuka. Postavite zvučnik okomito ili vodoravno ovisno o okruženju u kojem se nalazi, spojite ga na svoj pametni telefon uz pomoć Bluetooth 5.4 održive veze i prepustite se uživanju uz omiljenu glazbu. Uz kapacitet baterije od 1000 mAh Xiaomi Sound Pocket 5 W lako će reproducirati glazbu do čak 10 sati što ga čini savršenim odabirom za sva okupljanja. 

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Uljepšajte život glazbenim notama!

Xiaomi Sound Pocket 5 W ima izvrstan dizajn koji mu daje kompaktnog zbog laganog 200g tijela, čime postaje jednostavan za prenošenje i iznimno lagan za nošenje. Moderan i personaliziran dizajn uz hrabru kombinaciju boja stvara osebujnu kombinaciju koja će oduševiti svakog korisnika. Sofisticiran crni ton nadopunjen je jarkom narančastom trakom kako bi se razbila monotonost, a izgledu pridodala posebna osobnost. Osim igre boja, korisnike će oduševiti i mogućnošću da se zvučnik postavi vodoravno ili okomito kako bi se lako prilagodio svakom okruženju. 

Dinamične zvučne efekte Xiaomi Sound Pocket 5 W postiže lako zahvaljujući velikom mrežastom dizajnu koji zvučniku pruža transparentniji i uravnoteženiji zvuk. Iznimna kvaliteta zvuka dolazi uz ugrađeni subwoofer koji pruža duboke i bogate bas tonove. 
Doživite prirodan i zadivljujuć zvuk uz automatsko izjednačavanje frekvencijskih komponenti. Razine glasnoće podešavaju se automatski kako bi se osigurala točna reprodukcija svih detalja čak i pri niskoj glasnoći čime se postiže pametno balansiranje glasnoće. Uživajući u omiljenoj vrsti glazbe zaronite u niske frekvencije, probijajući ograničenja woofera za kompaktni zvučnik koji može isporučiti iznimno snažan bas pri tome svakoj pjesmi dajući posebnu izvedbu. 

Xiaomi Sound Pocket 5 W uz snažnu bateriju od 1000 mAh pružit će užitak neprestane reprodukcije omiljene glazbe do čak 10 sati, što ga čini idealnim odabirom za sva okupljanja na otvorenom. Uz nadograđenu Bluetooth 5.4 tehnologiju uživajte u kvaliteti vrhunskog zvuka kao nikad uz brzu i stabilnu vezu. 
Za još više izvrsnog glazbenog iskustva povežite dva identična modela zvučnika istovremeno kako bi stvorili pametnu stereo kombinaciju koja oduševljava. Odgovorite na dolazne pozive jednim dodirom za jednostavnije razgovore bez ruku uz jasan i oštar zvuk, a pri tom s lakoćom možete obavljati više zadataka istovremeno dok uživate u priči s obitelji ili prijateljima. 

Više informacija
Brand Xiaomi
Boja Crna
Povezivanje Bluetooth 5.4
Kapacitet baterije 1000 mAh
Poništavanje buke (ANC) Ne
Razina zvuka 70 dB
Domet 25 m
Dimenzije 74.4 x 42.6 x 90.8 mm
Vodootpornost IP67
Masa 200 g
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Sound Pocket Speaker 5 W - Prijenosni zvučnik