Xiaomi Sports Fanny Pack - Torbica

23,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
34611

Višenamjenska torbica u koju stanu sve vama najbitnije stvari! Dolazi uz 4 pretinca i skriveni stražnji džep, pretinac za bocu i privjesak za ključeve! Prikladna za razna putovanja, sport i vožnju romobilom ili biciklom!

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Višenamjenska torbica!

Ponesite najbitnije sa sobom uz Xiaomi višenamjensku torbicu! Xiaomi Sports Fanny Pack torbica sadrži četiri neovisna pretinca i skriveni stražnji džep te nudi dovoljno prostora za pohranu najbitnijih stvari. Pohranite svoj pametni mobitel, power bank, slušalice, kartice ili čak ručnu igraću konzolu. Sadrži i pretinac za bocu vode tako da je ne morate nositi u ruci cijelo vrijeme putovanja. Uz razne pretince ima i elastični privjesak za ključeve kako biste bili sigurni da ih nećete izgubiti. Prikladna za putovanje, sport i slobodno vrijeme te je otporna na vremenske uvjete jer sadrži premaz koji štiti unutrašnjost od kiše.

Materijal Xiaomi Sports Fanny pack torbice se ne gužva i mekan je na dodir tako da ne morate brinuti da će oštetiti ili obojati vašu odjeću. Možete je nositi oko struka ili je produžiti i nositi preko ruke. 

Više informacija
Boja Crna
Dimenzije 360 x 160 x 60 mm
Masa 310 g
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Sports Fanny Pack - Torbica