Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock - Sat i senzor temperature i vlage

Posebna cijena 20,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 20,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
35911

Provjerite vrijeme, a istovremeno i trenutnu temperaturu prostorije i vlažnost zraka! Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock mjeri i bilježi i svaku manju promjenu u zraku zahvaljujući visoko preciznim senzorima, a dolazi uz e-ink zaslon sa širokim kutom gledanja! Ima mogućnost 12 ili 24-satnog prikaza!

Napomena:
Uređaju za rad potrebna baterija baterija CR 2032.

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Kontinuirano praćenje promjene unutarnje temperature i vlage.

Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock prikazuje trenutno vrijeme, ali odmah imate uvid i u trenutnu temperaturu i vlažnost zraka! Temperatura i vlažnost u kući važni su za zdravlje dišnog sustava, kože i drugih zdravstvenih okolnosti pa može biti i ključno za razvoj bakterija. Praćenje i podešavanje temperature i vlage može pomoći u stabilizaciji i poboljšanju kvalitete zraka u domu! Preporučuje se optimalna temperature sobe od 19°C do 27°C i optimalna vlažnost od 20%RH do 85%RH.
Osim što prati promjene temperature, bilježi povijest mjerenja. Može podržavati više vremenskih zona te prikazivati 12 ili 24 satni prikaz vremena. Ima čipove i senzore visoke preciznosti koji osiguravaju točnost prikazanih podataka te bilježi i mala promjenu. Ima veliki e-ink zaslon sa širokim kutom gledanja, a dizajniran je s više komponenti te omogućuje fleksibilno postavljanje. Uređaj se može spojiti s primjerice ovlaživačem zraka (preko Mi Smart Home Hub-a) te kada Monitor zabilježi normalnu vlažnost zraka, ovlaživač se može automatski gasiti ili paliti u slučaju suhog zraka. Uređaj je vrlo lagan i tanak te ga je moguće postaviti gdje god želite, bilo na zid, stol, hladnjak ili policu, a svojim bijelim i lijepim dizajnom uklopit će se u svaki interijer!  

Kako bi bolje razumjeli je li trenutna temperatura ili vlažnost dobra ili loša, uređaj ima vizualni prikaz u obliku emotikona koji pokazuju tužno ili sretno lice. 

Više informacija
Boja Bijela
Mogućnosti E-ink zaslon
Dimenzije 110 x 55 x 10.1 mm
Masa 57 g
Sadržaj pakiranja Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock Samoljepljiva naljepnica Fleksibilni magnet Stalak
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock - Sat i senzor temperature i vlage
Vaša ocjena