Yeelight Lightstrip Plus - Pametna LED traka

53,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
21703

Stvorite ugodnu atmosferu u domu uz Yeelight Lightstrip Plus LED traku koja može svjetliti u 16 milijuna boja! Postavite je na željeno mjesto, stvorite željeni efekt ili kombinirajte s omiljenom glazbom! Duljina trake je 2 metra uz mogućnost nadogradnje uz Yeelight Lightstrip Plus Extension

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Stvorite ugodnu atmosferu u svom domu!

Yeelight Lightstrip Plus omogućit će vam jednostavno prilagođavanje svog stila rasvjete u kući, stvarajući savršenu kompoziciju u boji za svaku priliku! Postavite je na mjesto po želji, primjerice iza televizora, namještaja ili ispod kreveta i osvijetlite svoj prostor u raznim bojama. Moguće ju je zalijepiti na zid i savijati kako biste dobili željeni efekt i oblik. Sadrži oko 16 milijuna RGB raznovrsnih boja, a moguće ju je kombinirati uz omiljenu glazbu i ritam. Za upravljanje svjetlom potreban je samo Wi-Fi i mobitel ili je možete upravljati na prekidač. Duljina trake ide do 2 metra te ju je moguće nadograditi uz Yeelight Lightstrip Plus Extension.

Više informacija
Boja Bijela
Povezivanje Wi-Fi 2.4 GHz
Raspon boja 16 milijuna
Kompatibilnost Android 4.4+ ili iOS 8+
Mogućnosti Prigušava i podesiva nijansa boje, gumb za pokretanje odabrane scene, daljinsko upravljanje putem aplikacije, sinkronizirajte s reproduciranjem glazbe (pomoću Yeelight aplikacije)
Sadržaj pakiranja LED traka (2 m) Podatkovni kabel (1.5 m) Upravljač Konektor Kabel za napajanje Punjač
Napišite recenziju
Recenzirate:Yeelight Lightstrip Plus - Pametna LED traka
Vaša ocjena