Xiaomi božićni pokloni!

Prosinac je mjesec veselja, obitelji, zajedništva i mira. Ujedno je i mjesec darivanja i iznenađenja što nam ponekad može stvoriti pritisak, posebice kada trebamo izabrati odgovarajući božićni poklon za naše najmilije koji, naravno, mora biti dobro pogođen i još k tome najbolji od svih. Kako bismo olakšali odabir najboljeg poklona, a vaša osoba primjerice voli tehnologiju i pametne uređaje, donosimo vam par ideja.

Mi Portable Photo Printer

Fotografije bilježe najdraže trenutke, one koje ne želimo zaboraviti! Mini Photo Printer idealan je alat koji može odmah isprintati fotografiju s mobitela te ju možete i odmah pokloniti, pohraniti u album ili objesiti na zid/stol. Osim što je dobar izbor za božićni poklon za ljubitelje fotografije, idealna je spravica za bilježenje važnih trenutaka poput obiteljskog okupljanja za Božić.

Mi LCD Writing Tablet

Pisanje, crtanje, bojanje te općenito kreativne aktivnosti potiču dječju maštu i kognitivne vještine! Xiaomi je dizajnirao LCD Writing Tablet po kojem možemo šarati, crtati,  pisati i općenito izražavati svoju kreativu. Kod ovog tableta nema zašaranog kauča kao ni zašaranog zida. Uključite ga, izrazite se, ugasite, a sva vaša kreativa ostat će pohranjena u njemu i čekati da nastavite tamo gdje ste stali. Xiaomi LCD Writing Tablet nije namijenjen samo za djecu. Osim što je odličan alat i božićni poklon koji će pomoći kod učenja pisanja, crtanja i zbrajanja i odličan je gadget za pisanje raznih podsjetnika, poslovnih ideja ili, naprimjer, tjednih recepata.

Smart Watch

Do nedavno je bilo popularno imati pametan sat, a danas to nije popularno, nego je normalno. Nosi ga velika većina nas i postao je nešto kao produžena ruka ili produženi mobitel. Što nije ni čudo. Ti mali asistenti zavezani oko našeg zapešća, osim što prikazuju vrijeme i vremenske prilike, prate gotovo sve naše tjelesne i zdravstvene funkcije poput otkucaja srca, razinu kisika u krvi, razinu stresa i kalorija. Osim toga, gotovo svi oni danas, povezani putem aplikacija koje nalazimo u Google Play ili Apple Storeu, imaju mogućnost audio te video poziva, primanja WhatsApp, Viber ili SMS poruka. Pametni sat idealan je božićni poklon za ljubitelje sporta i avanture, ali i za one koji vole puno raditi i biti aktivni.

Bežične slušalice ili prijenosni zvučnik!

Za one ljubitelje glazbe, idealan božićni poklon mogu biti bežične slušalice kao bijeg od svakodnevne buke ili prijenosni zvučnik uvijek spreman za put jer stane u svaki kofer ili torbu. Bežične slušalice spakirane su u svoju kutijicu za punjenje te imaju mogućnost javljanja na poziv ili odabira više načina rada. Ako imate osobu koja se želi isključiti iz stvarnosti, iz buke u javnom prijevozu, a ujedno je glazbeni fan ili fan raznih podcasta, onda za ovaj Božić preporučujemo Redmi Buds ili Xiaomi Buds slušalice! 

Tabletimobitelirobotski usisavačifriteze, blenderi i druga veća tehnologija uskočit će u pomoć ako vam ipak treba nešto veći poklon poput friteze jer je jedna prijateljica otkrila da su jela u fritezi top, a druga da je blender must have ako želiš zdravo jesti. A, jesti vole i naši kućni ljubimci, i to kako, stoga je Xiaomi samo za njih kreirao Smart Pet pojilicu i Smart Pet Food hranilicu.

Na webshopu mi.hr možeš pronaći razne pametne uređaje za pametno kućanstvo koji odgovaraju svim generacijama! Za svakoga po nešto!

Želimo vam Sretan Božić i ugodne blagdane!