Xiaomi Commuter Backpack Light Gray - Ruksak

Posebna cijena 23,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 32,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
31383

Ponesite sve važne stvari sa sobom na put u Xiaomi Commuter Backpacku! Ima kapacitet od 21 L koji može pohraniti razne stvari uključujući i 15.6“ laptop. Sadrži nekoliko multifunkcionalnih pretinaca kao i pretinac za bocu, skriveni pretinac za mobitel i novčanik te druge vrijedne stvari. Vodootporan materijal štiti stvari od kiše!  

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store CCO WEST
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Webshop

Pruža funkcionalnost s lakoćom pristupa!

Poslovni put, sastanak, fakultet ili jednostavno kada idete u šetnju ili izlet – za što god ga koristili Xiaomi Commuter Backpack može ponijeti sve vama bitne stvari! Xiaomi Commuter ruksak dolazi uz kapacitet od 21L koji daje razne mogućnosti upotrebe, kao i nosivost prijenosnog računala do 15.6" u pretincu uz dodatnu zaštitom.

Moderan dizajn sa zakrivljenim naramenicama čine ga udobnim, a ručka na vrhu sadrži spužvu za lako hvatanje. Pozadina s rupicama daje mu prozračnost tako da se možete pozdravite sa znojenjem na leđima pri nošenju ruksaka.

Ima nekoliko multi-funkcionalnih pretinaca koji ga čine savršenim za svakodnevnu upotrebu i kako bi prenijeli sve vama bitne stvari, kao i pretinac za bocu koji je otporan na klizanje. Na prednjoj strani ima džep sa skrivenim zatvaračem, a na stražnjoj skriveni džep za mobitel i novčanik koji pruža dodatnu sigurnost!  Dizajniran je od poliestera koji štiti unutrašnjost od kiše i time pruža sigurnost za prijenos elektroničkih uređaja i dokumenata.

Više informacija
Boja Srebrna
Dimenzije 440 x 320 x 160 mm
Masa 500 g
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Commuter Backpack Light Gray - Ruksak
Vaša ocjena