Xiaomi Computer Monitor Light Bar - Svjetiljka za monitor

48,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
30769

Osvijetlite svoju radnu površinu i monitor uz Mi Computer Monitor Light Bar! Ne ometa u radu, ne stvara odbljesak na zaslonu računala, ima podesivu svjetlinu i jačinu boje te visoki Ra90 prikaz boja! Dolazi i uz bežično 2.4 GHz upravljanje kako bi prilagodili svjetlinu onako kako vam odgovara! Odgovara monitorima 32 mm debljine. 

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Dodatna računalna rasvjeta!

Osvijetli radnu površinu s Mi Computer Monitor Light Bar svjetiljkom koja ti omogućuje ugodno radno okruženje! Jednostavna je za sastaviti te ne oduzima mjesto za radnim stolom jer se postavlja na vrh monitora. Sadrži optičko staklo i poklopac od fine teksture koji ne stvaraju odbljesak na zaslonu računala, ne ometaju rad i omogućuju duže gledanje u sadržaj na monitoru.  Ima podesivu svjetlinu i jačinu boje te visoki Ra90 prikaz boja koji ne mijenja ton objekta već ga prikazuje u prirodnoj boji. Ne treperi i smanjuje umor očiju kod dužeg korištenja. Mi Computer Monitor Light Bar dolazi uz bežično 2.4 GHz upravljanje koje omogućuje prilagođavanje svjetline onako kako vam odgovara. Zahvaljujući USB C napajanju kada spojite Light Bar na računalo, svjetlo se automatski pali kako se upali i računalo te se tako štedi energija i ne morate posebno razmišljati o svjetlu.

Prilagodite svjetlinu ovisno o sadržaju koji gledate i sceni u prostoriji – u toku noći postavite toplo svjetlo, dok za vrijeme nekog rada ili grafičkog rada možete pojačati za bolji pregled detalja ili boja!

Mi Computer Monitor Light Bar je pogodan za monitore debljine 32 mm.

Više informacija
Boja Crna
Povezivanje Wi-Fi 2.4 GHz
Temperatura boje 2700 K ~ 6500 K
Svjetlosni tok 270 lm
Raspon boja Ra 95
Snaga 5 W
Mogućnosti Punjenje preko USB Type-C kabla, podesivi kut do 40°, magnetna rotacija do svjetiljke do 25°
Dimenzije 23 x 23 x 448 mm (svjetiljka), 66.5 x 66.5 x 34 mm (daljinski upravljač)
Masa 1 kg
Sadržaj pakiranja Tijelo svjetiljke Baza svjetiljke, Daljinski upravljač Kabel za punjenje
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Computer Monitor Light Bar - Svjetiljka za monitor