Xiaomi Smart Kettle Pro - Pametno kuhalo za vodu

Posebna cijena 44,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 59,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
28314

Pametno kuhalo Mi Smart Kettle Pro dolazi uz digitalni zaslon visoke rezolucije koje prikazuje trenutnu temperaturu vode! Ima mogućnost i održavanja temperature i topline od 40°C do 90°C nakon zakuhavanja, a svim tim značajkama moguće je upravljati preko aplikacije!

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Pametno kuhalo sa 5 prilagodljivih načina!

Posebnost pametnog kuhala Mi Smart Kettle Pro je upravo ta da podržava kontrolu temperature vode preko aplikacije i mogućnost održavanja temperature!

Dolazi uz digitalni zaslon visoke rezolucije koji prikazuje trenutnu temperaturu vode! Kuhalo ima pet načina održavanja temperature vode, zahvaljujući visoko preciznom senzoru temperature, i to između 40°i 90°C.
Primjerice : 40°C za probiotike, 50°C  za mlijeko u prahu (za dijete), 70°C za dječju hranu i kašice, 80°C za čaj i 90°C za kavu!
Temperaturu možete prilagodite ovisno za što vam treba i izmijeniti u aplikaciji. Idealno je za pripremu dječje hrane, posebice preko noći kako se ne biste morali ustajati i čekati da voda prokuha te potom da se ohladi do željene temperature. Automatsko zadržavanje topline nakon zakuhavanja može izdržati do 12 h

Svim tim funkcijama moguće je upravljati preko aplikacije u kojoj možete pratiti stanje temperature,  te pokrenuti održavanje temperature – može se odabrati „održavaj toplinu nakon preuzimanja“ ili „održavaj toplinu nakon prokuhavanja“ ovisno o tome što trebate i želite.

SCR zvučna izolacija omogućuje vam ugodan i miran san bez ometanja zvukova. U slučaju da temperatura tijekom noći padne ispod one koju treba održavati, kuhalo ima mogućnost tihog zagrijavanja bez buke kako se ne biste budili ili uplašili. Kuhalo može prokuhati vodu u samo 5 minuta jer dolazi uz 1800W snagu koja zagrijava vodu od dolje prema gore. Kuhalo ima kapacitet od 1.5L koji može pripraviti napitke za nekoliko osoba. Unutrašnjost je dizajnirana od visoko kvalitetnog 304 nehrđajućeg čelika koji je otporan na hrđu, nema mirisa i jednostavno ga je za čistiti. Sadrži vanjski dizajn od dva sloja koji štiti od jakih temperatura unutrašnjosti kako se ne biste opekli u slučaju da ga dotaknete za vrijeme prokuhavanja. Dizajniran je uz trostruku zaštitu: gasi se nakon prokuhavanja ili ako osjeti peckanje, a posebno je dizajniran tako da štiti od strujnih udara! 

Više informacija
Boja Bijela
Snaga 1800 W
Mogućnosti Digitalni zaslon pokazuje temperaturu u stvarnom vremenu STRIX termostat Opcije temperature za: mlijeko za bebe, dječju hranu, čaj, mlijeko, personalizirane postavke kroz Mi Home aplikaciju
Dimenzije 204 x 145 x 235 mm
Masa 1.3 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Kettle Pro - Pametno kuhalo za vodu
Vaša ocjena