Xiaomi Mi Smart Projector 2 - Projektor

769,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
34374

Do 120“ veliki zaslon i bistra 1080p slika s auto fokusom pruža ugođaj kućnog kina. Podržava Android TV s ugrađenim Google Assistentom i kvalitetan zvuk s Dolby zvučnim efektima, a kompatibilan je sa Smart Hubovima pomoću kojeg možete upravljati projektorom čak i glasom.

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Prijenosno kućno kino!

Gledajte vama omiljeni sadržaj u kojem god dijelu kuće želite. Do 120“ veliki zaslon i bistra 1080p slika s auto fokusom pruža ugođaj kućnog kina. Podržava višekutnu automatsku korekciju preko 3 osi i 6 smjerova za projiciranje savršenog kvadrata. Podržava Android TV s ugrađenim Google Assistentom i kvalitetan zvuk s Dolby zvučnim efektima, a kompatibilan je sa Smart Hubovima pomoću kojeg možete upravljati projektorom čak i glasom. Visoko osjetljiva kamera poboljšava brzinu fokusa što sprječava toplinsko defokusiranje i osigurava da slika ostane oštra i jasna! Projector 2 dolazi s četiri kanalnom LED RGB+ BP tehnologijom poboljšanja svjetla koja u usporedbi s tradicionalnom trokanalnom LED projekcijom, dodavanjem kanala plave svjetlosti raspon boja Rec.709 premašuje 154%, tako da boje djeluju još stvarnije. Također podržava i HDR10 dekodiranje. Projektor 2 projicira slike visoke rezolucije s 1920 x 1080 Full HD (1080p). 

Tih je i ne ometa gledanje, a sadrži difuznu refleksiju koja ne isporučuje svjetlost izravno u oči već uzrokuje manje opterećenja stoga je prikladnije za mlade i starije. Omjer 1.2:1 omogućuje projiciranje velikog zaslona u malim sobama i prilagoditi zaslon gledanja od 60“ do 120“. Mi Smart projector 2 usvaja dvokanalni virtualni zvuk i podržava Dolby dekodiranje! Realni ljudski glasovi i virtualni sveobuhvatni zvuk omogućit će da se osjećate kao da ste i vi u akciji.
Dolazi uz četiri ulaza: HDMI 2.0., USB 2.0., jack utor i DC IN utor. Podržava 4K ulaz i radi s tvrdim diskovima, igraćim konzolama, mikrofonima i drugim.

Svojim izgledom se savršeno uklapa u svako kućanstvo, a teži samo 1.3 kg te ga možete premjestiti u bilo koju prostoriju u domu. Sve što trebate je ugodno se smjestiti i pronaći svoj najdraži sadržaj za gledanje.

Više informacija
Boja Bijela
Veličina zaslona 120"
Rezolucija 1920 × 1080 px
Zvučnik x2 5W Dolby Audio™
Kompatibilnost Android TV 9.0
Operacijski sustav Android TV™ - 2GB DDR3/16GB eMMC
Priključci x1 HDMI 2.0, x1 USB 2.0, x1 Audio port
Povezivanje Bluetooth 5.0, Wi-Fi 2.4 GHz, Wi-Fi 5 GHz
Mogućnosti Automatsko fokusiranje 4-kanalni LED DLP tehnologija 500ANSI lumen
Dimenzije 115 x 150 x150 mm
Masa 1.3 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Mi Smart Projector 2 - Projektor