Xiaomi Smart Air Purifier 4 - Pročiščivač zraka

Posebna cijena 179,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 234,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
33927

Udišite kvalitetan i zdrav zrak u cijelom domu! Xiaomi Smart Air Purifier 4 ima CADR čestica do 400 m³/h, može ispustiti 6660 L pročišćenog zraka u minuti, a uz 360° sveobuhvatnim usisom zraka,  pročišćavanje zraka u cijeloj prostoriji je vrlo jednostavno. Kompatibilan je i prenosiv te ga možete postaviti u bilo koji dio prostorije i prenositi po potrebi.

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Udišite zdrav i kvalitetan zrak!

Xiaomi Smart Air Purifier 4 dolazi s impresivnim CADR česticama do 400 m³/h, može isporučiti 6660L pročišćenog zraka u minuti, a s 360° sveobuhvatnim usisom zraka pročišćavanje zraka u cijeloj prostoriji je jednostavno. Za samo 10 minuta može pročistiti prostoriju od 20m², a efektivno pokriva kvadraturu od 28 do 48 m².

Cjelodnevna zaštita za one koji pate od rinitisa i alergija!

Xiaomi Smart Air Purifier 4 štiti vaše dišno zdravlje održavajući zrak u vašem domu čistim i sigurnim za disanje s filterom tri u jedan koji eliminira 99,97%  čestica od 0,3 μm uključujući dlake životinja, prašinu, dim cigarete, pamučna vlakna i druge stvari.

Osjetljivi laserski senzori visoke preciznosti prate promjene u kvaliteti zraka!
Visokoučinkovito pročišćavanje u automatskom načinu rada — vaš pročišćivač prati kvalitetu zraka u stvarnom vremenu i automatski prilagođava brzinu pročišćavanja. Oslobađa negativne ione kako bi zrak bio svjež, pomažući vam da ostanete odmorni nakon napornog radnog dana.

Visoko-kvalitetni aktivni ugljen ima visoku stopu apsorpcije te efektivno uklanja štetne plinove i neugodne mirise poput miris kuhanja, VOC-a, formaldehid i slično. Filter nije potrebno stalno mijenjati jer može trajati od 6 do 12 mjeseci, ovisno o učestalosti korištenja.

Uz OLED zaslon možete imati uvid u podatke o kvaliteti zraka na zaslonu PM2.5 u stvarnom vremenu i s indikatorima označenim bojama. Uz jedan dodir lagano možete prilagoditi postavke pročišćavanja. Uz nisku razinu buke od 32.1dB(A) i noćni način rada omogućuje miran i neometan san. 

Uz podršku za pametnu kontrolu, osigurajte da se uvijek vraćate u dom ispunjen čistim, svježim zrakom. Koristite glasovne naredbe ili aplikaciju Mi Home kako biste omogućili pročišćavanje kada ste izvan kuće. U aplikaciji je moguće pratitit stanje filtera, podešavati način pročišćavanja, kvalitetu zraka pa i zaključati od djece. 

Više informacija
Boja Bijela
Stopa isporuke čistog zraka (CADR) 400 m³/h
Područje pokrivenosti 48 m²
Razina zvuka ≤ 64 dB
Dimenzije 250 x 250 x 555 mm
Masa 5.6 kg
Sadržaj pakiranja x1 Xiaomi Smart Air Purifier 4 x1 Filtar x1 Kabel za napajanje x1 Korisnički priručnik
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Air Purifier 4 - Pročiščivač zraka