Xiaomi Smart Tower Heater Lite - Pametna grijalica

Posebna cijena 79,00 EUR Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 105,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
40474

Zagrijte svoj stambeni ili poslovni prostor u samo 3 sekunde! Keramička grijalica dolazi uz 4 načina rada, široki dovod zraka od 70° i nisku razinu buke!

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Pametna električna grijalica!

Ne trebate dugo čekati za topao ugođaj u domu jer će pametna grijalica ugrijati vaš dom na brzinu! Keramičkoj grijalici snage 2000 W treba samo 3 sekunde kako bi se zagrijala i time je idealan uređaj za grijanje stambenog ili uredskog prostora. Ima širokokutni dovod zraka od 70 stupnjeva uz laganu i nisku razinu buke od samo 41 dB (A) te 4 načina rada koji zadovoljavaju različite potrebe: stalna temperatura, vruće, toplo i za prirodni ugođaj. Grijalica može i štedjeti energiju uz ugrađeni NTC senzor temperature tako da kada je blizu vama željene temperature pali se štednja energije. Ima i mogućnost zakazivanja gašenja od 8 sati takod a možete mirno zaspati znajući da će se ugasiti onda kada ste joj zadali.

Ima Al glasovno upravljanje i upravljanje aplikacijom kako bi toplina došla po vašoj želji. Spajanjem na aplikaciju možete je upaliti i prije nego dođete kući kako bi vas dočekala ugodna i topla atmosfera! Radi s Mi Home, Ok Google i Aleksom. Smart Tower Heater Lite je mala grijalica koja teži samo 2.2 kg i visine je 500 mm, jednostavna je za pomicanje te ju je moguće postaviti na pod ili čak na stol. Ima višestruku sigurnosnu zaštitu koja omogućuje toplinu doma i umirujuću atmosferu.  Dolazi uz nekoliko značajki zaštite kao što je gašenje u slučaju pregrijavanja ili automatsko gašenje u slučaju prevrtanja ili podrhtavanja.

Više informacija
Boja Bijela
Snaga 2000 W
Razina zvuka ≤ 42 dB (A)
Mogućnosti Kut oscilacije od 70° 4 načina rada
Dimenzije 184 x 184 x 500 mm
Masa 2.2 kg
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Tower Heater Lite - Pametna grijalica