Xiaomi Temperature and Humidity Monitor 2 - Senzor temperature i vlage

10,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
27012

Mi Temperature and Humidity Monitor 2 prikazuje temperaturu i vlažnosti u domu u stvarnom vremenu zahvaljujući osjetljivim senzorima! Na temelju otkrivenih promjena temperature ili vlažnosti, može obavljati automatsku kontrolu nad ostalim pametnim uređajima, obavljajući tako različite zadatke. Uređaj ima dugotrajnu bateriju koja može trajati i do 12 mjeseci!

Napomena:
Uređaju za rad potrebna baterija baterija CR 2032.

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Senzor temperature i vlage s LCD zaslonom!

Mi Temperature and Humidity Monitor 2 prikazuje temperaturu i vlažnosti u domu u stvarnom vremenu zahvaljujući osjetljivim senzorima! Opremljen je visoko osjetljivim senzorima koji će jasno prikazati mjerenja na LCD zaslonu.

Pomoću aplikacije možete provjeriti trenutne i povijesne podatke zahvaljujući Bluetooth tehnologiji i aplikaciji Mi Home. Spojite se telefonom na uređaj i pratite mjerenja u krugu od 10 metara od uređaja. Instalacija je vrlo jednostavna, kao i samo korištenje. Uređaj sa stražnje strane ima i magnet za još jednostavniju instalaciju.

Na temelju otkrivenih promjena temperature ili vlažnosti, može obavljati automatsku kontrolu nad ostalim pametnim uređajima, obavljajući tako različite zadatke. Primjerice ako senzor prepozna i druge uređaje kao što je ovlaživač zraka može prema trenutnom stanju zraka prilagoditi rad ovlaživača. Mi Temperature and Humidity Monitor 2 ima mogućnost Baby načina rada gdje ako u dječjoj dobi osjeti povećanje ili sniženje temperature ili vlažnosti od normalne razine za djecu obavijestit će kroz aplikaciji promjene. Uređaj ima dugotrajnu bateriju koja može trajati i do 12 mjeseci. 

* Ovaj je proizvod namijenjen samo za unutarnju upotrebu.

Više informacija
Boja Bijela
Povezivanje Bluetooth 4.2
Dimenzije 43 x 43 x 12.5 mm
Masa 18 g
Sadržaj pakiranja Xiaomi Temperature and Humidity Monitor 2 Zidna naljepnica
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Temperature and Humidity Monitor 2 - Senzor temperature i vlage
Vaša ocjena