Xiaomi Electric Precision Screwdriver - Električni precizni odvijač

48,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
36013

Električni odvijač sa setom od 24 bitova (45 mm i 28 mm dužine) izrađenih od S2 čelika čvrstoće do 60 HRC!
Jednim punjenjem može obraditi više od 400 odvijanja! Dolazi s dvije brzine i gumbom za odvrtanje i zavrtanje te je idealan za popravak električnih proizvoda i manjih kućanskih aparata! 

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Set od 24 komada bitova čvrstoće 60HRC!

Zadovoljava potrebe rastavljanja i sklapanja uobičajenih elektroničkih proizvoda i malih kućanskih aparata. Ugrađena litijeva baterija snažna je i dugotrajna te može obraditi više od 400 preciznih odvijanja s jednim punjenjem. Maksimalnom brzinom može postići do 200 okretaja u minuti. Zahvaljujući snažnom magnetskom motoru brzine do 170 o/min i potpuno metalnim mjenjačem, odvijač ima koncentričnost bitova ne više od 0,2 mm pri rotaciji, za veću preciznost.

Magnetska pop-up kutija za pohranjivanje sadrži 24 precizna nastavka izrađenih od S2 čelika čvrstoće do 60 HRC. Nastavci su idealni za odvrtanje, rastavljanje i sastavljanje većine standardne elektronike i novih malih kućanskih aparata poput laptopa, igraćih konzola, kamera, satova, naočala, igračaka i slično. Šest najčešće korištenih bitova za odvrtanje dužine su od 45 mm za složene primjene te dublje i uske rupe, dok je ostalih 18 komada bitova dužine 28 mm

Električni odvijač ima dvije brzine koje se mijenjaju okretanjem vrha odvijača:

  • I - 0,05 Nm može se koristiti za precizne predmete kao što su mobilni telefoni, satovi, naočale itd.
  • II - 0,2 Nm može se koristiti za elektroniku kao što su pametni zvučnici ili prijenosna računala.
  • Oznaka • -  isključivanje napajanje kako bi se spriječilo slučajno paljenje i olakšava ručno odvijanje

Odvijač ima i gumb kojim se može lakše rukovati odvijačem, a dovoljno je samo lagano ga pritisnuti kako bi započeo radnju:

  • Oznaka 'L' za odvrtanje
  • Oznaka 'R' za zavrtanje

Kutija za pohranu izrađena je od aluminijske legure, ugodna na dodir i otporna na klizanje i koroziju. Puni se na Tip C punjač i može se puniti na kablove drugih elektroničkih uređaja, a indikatori na odvijaču jasno pokazuju kada je baterija prazna ili puna. Provedeno je 13 sigurnosnih testiranja baterije i 3 sigurnosne zaštite punjenja!

Prethodnik Mi Precision Screwdriver osvojio je pet međunarodnih nagrada za dizajn (nagrade iF, Red Dot, Japan Good Design, IDEA i Chicago Good Design), a Xiaomi Electric Precision odvijač koristi isti pop-up dizajn, s praktičnim mehanizmom za otpuštanje!

Više informacija
Bitovi i svrdla PH000 / PH00 / PH0 / PH1 / P2 / P5 / Y0.6 / Y1 H0.7 / H0.9 / H1.5 / H2.0 / SL1.5 / SL2.0 / W1.5 T2 / T3 / T4 / TH5 / T6H / T8H / T9H / T10H Materijal bitova: S2 čelik
Broj okretaja u minuti 170 rpm
Kapacitet baterije 350 mAh
Mogućnosti Okretni moment 0.3 N⋅m
Boja Crna
Dimenzije 201.8 x 74.2 x 25.2 mm
Masa 353 g
Sadržaj pakiranja Xiaomi električni precizni odvijač Kutija za odlaganje Type-C kabel za punjenje Bitovi x24
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Electric Precision Screwdriver - Električni precizni odvijač