Xiaomi Cordless Screwdriver - Električni bežični odvijač

43,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
27002

Snažni bežični i precizni odvijač pomoći će vam u raznim poslovima!
Elegantnog je dizajna, ugodno ga je za držati i prenositi, a dolazi uz snažni motor, mogućnost odvrtanja ili bušenja te snažnu 2000 mAh bateriju!
Uz uređaj dolazi i set od 12 visokokvalitetnih metalnih nastavaka!

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Elegantan dizajn i snažan motor! 

Zbog svog estetski ugodnog oblika i jednodijelnog dizajna Mi Cordless Screwdriver osvojio je IF Design Award nagradu znanu kao i „Oscarom“ u dizajnu!

Mi Cordless Screwdriver uz inovativni brojčanik u tri opcije olakšava upotrebu odvijača jednom rukom i omogućuje rad s visokom preciznošću. Kako bi promijenili način rada, ovisno želimo li odvrnuti ili zavrnuti, potrebno je samo promijeniti smjer! Obavljajte rad u kućanstvu sigurno jer je MI Cordless Screwdriver izoliran i teško zapaljiv, lakiran je s dva sloja za ugodnije držanje i ima premaz protiv prljavštine i hrđe.

Opremljen je snažnim magnetski motorom i izuzetno velikim okretnim momentom od 5N.m koji ga čine prigodnim za sve potrebe kućanstva i šire. Omogućuje jednostavnu i laku ugradnju rasvjete, namještaja za dom, elektronike i drugih predmeta. Zahvaljujući bateriji od 2000 mAh može raditi sa 180 vijaka od samo jednog punjenja, a USB-C priključak za punjenje čini ga kompatibilnim s gotovo svim modernim punjačima dok se baterija može i mijenjati.

Uređaj dolazi i s 12 visokokvalitetnih metalnih S2 nastavaka visoke preciznosti i debljine od 60 mm, a dolaze i s produžnim dijelom za teško dostupna mjesta. S prednje strane nalaze se tri LED diode koje tvore kružnu svjetlosnu traku koja će se upaliti i automatski osvijetliti kako bi imali bolje osvjetljenje pri radu. 

Mi Cordless Screwdriver dolazi uz vlastiti spremnik u koji se mogu pohraniti nastavci i punjač te ga je jednostavno pohraniti i prenositi! 

Više informacija
Bitovi i svrdla PH1 / PH2 / PH3 / H3 / H4 / H5 SL4 / SL6 / T15 / T20 / T25 / PZ2
Broj okretaja u minuti 200 rpm
Kapacitet baterije 2000 mAh
Mogućnosti Okretni moment: 5 N⋅m
Boja Crna
Dimenzije 124 x 130.5 x 42 mm
Masa 350 g
Sadržaj pakiranja Mi bežični odvijač Torbica za pohranu Produžna šipka Kabel za punjenje Spremnik za pohranu bitova Bitovi ×12
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Cordless Screwdriver - Električni bežični odvijač