Xiaomi Smart Laser Measure - Laserski mjerač

49,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
36764

Izmjerite potrebnu udaljenost uz laserski mjerač koji može mjeriti od 5 do 40 metara s odstupanjem mjerenja od samo 3 mm. Jednostavno ga je za koristiti te ima LCD zaslon na kojem se nalaze kraće informacije o bateriji, mjerenjima i drugim informacijama, a sve to se može provjeriti i u aplikaciji! Jednim punjenjem može mjeriti do 3000 puta!

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Visoka točnost mjerenja laserom!

Izmjerite prostoriju, namještaj ili udaljenost do zida i to sve jednim klikom na Xiaomi Smart Laserskim mjeračem!
Xiaomi Smart Laser Measure nudi visoku točnost mjerenja od 5 do 40 metara i s odskakanjem od samo +/- 3 mm. Jednostavno ga je za koristiti jer se pali i gasi na samo jedan gumb i to za 2 sekunde. Dupli klik prebacuje načine rada na prednji ili stražnji način. Jednostavno se spaja na aplikaciju, bilježi mjerenja i izračunava, a može mjeriti odmah nakon što u aplikaciji snimite fotografiju!

LCD zaslon prikazuje trenutna i prijašnja mjerenja, testni način, bateriju, status Bluetooth povezivanja i slično. Sadrži 370 mAh snažnu bateriju kojom može mjeriti do 3000 puta samo jednim punjenjem. Ima elegantan matirani dizajn koji nudi ugodno držanje, a ne ostavlja tragove i ogrebotine! 

Više informacija
Kapacitet baterije 370 mAh
Mogućnosti 1.23“ LCD zaslon Laser od 630-680 nm valne duljine Preciznost Class 2 Preciznost mjerenja od +/- 3mm + 5 x 10-5D Doseg mjerenja 0.05 – 40m
Boja Crna
Dimenzije 80 x 35 x 21 mm
Masa 60 g
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Laser Measure - Laserski mjerač
Vaša ocjena