Xiaomi Smart Tower Fan - Pametni ventilator

115,00 EUR
Dostupnost: Na zalihi
SKU:
39477

Rashladite se uz pametne ventilatore! Opremljen s visoko kvalitetnim BLDC motorom, 10 oštrica, tri načina rada i do 100 brzina rada. Moguće ga je okretati u 150° kako bi rashladio cijelu prostoriju! 

Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Xiaomi Store ARENA
Xiaomi Store SPLIT
Xiaomi Store OSIJEK
Xiaomi Store CCO WEST
Webshop

Visok protok zraka i veća štednja energije!

Smart Tower Fan opremljen je s visoko kvalitetnim BLDC motorom koji je stabilan i štedi energiju. Ima 10 oštrica koje mogu dostaviti veći protok zraka, maksimalno 541m3/h. Ima tri načina rada: sleep, direct breeze i natural breeze način rada i moguće je podesiti do 100 brzina kroz aplikaciju. Snažan protok zraka otjerat će ljetnu vrućinu vrlo brzo uz 10 turbina i 35 krila! 

 Prilagođen je korisniku: jednostavan za korištenje te sastavljanje i čišćenje. Kompaktan dizajn omogućuje smještanje u bilo koji kut prostorije. Ima do 150° rasprostranjene oscilacije koja može pokriti većinu prostora i to vrlo brzo. Ima super tih način rad do 34.6 dB(A) kako bi ugodno odspavali. Moguće ga je kontrolirati preko aplikacije, a radi i s Voice Assistantom, Hey Google i Aleksom. U aplikaciji se može kontrolirati kao i zakazati gašenje u rasponu od 8 sati. Ima mogućnost dječje zaštite te dolazi s dizajnom koji ga štiti od prevrtanja kako bi mogao raditi bez prekida. Otporan je na koroziju, vlagu i promjenu boje. Mali je i ne zauzima puno prostora, a bijelim dizajnom možete ga postaviti bilo gdje jer će se uklopiti u svaki interijer. 

Više informacija
Boja Bijela
Snaga 22 W
Protok zraka 39.98 m³/h
Razina zvuka < 63 dB (A)
Mogućnosti Radi s Hey Google i Alexom Bežično povezivanje: Wifi IEEE 802.11 b/g/n 2.4G Hz
Dimenzije 310 × 310 × 1111 mm
Masa 4.3 kg
Sadržaj pakiranja Ventilator Prednja i stražnja baza M5 vijak x2 Imbus ključ
Napišite recenziju
Recenzirate:Xiaomi Smart Tower Fan - Pametni ventilator